Realitypar i krise: Vi er jaloux på andre deltagere

Siden ‘Singletown’ har forholdet været turbulent.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. juni 2021 kl. 17:09

Da Mick Skov og Freja Benedikte i sommeren 2020 deltog i ‘Singletown’, var det for at sætte dem selv på den ultimative parforholdsprøve og teste, om kærligheden var stærk nok til, at de skulle forlade programmet som par.

Det valgte de at gøre – men alligevel er det lige siden gået den forkerte vej forholdet.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner åbner op om graviditet

– Vores jalousi er boomet ret meget, siden vi var med i ‘Singletown’. Det er nok vores største issue, især nu hvor Danmark er åbnet endnu mere op, siger Mick, da Realityportalen møder parret på den røde løber til Reality Awards.

Han tilføjer:

– Vi kæmpede med jalousien i ‘Singletown’ og havde egentlig troet, at den ville blive bedre efterfølgende, men det er den ikke blevet. Langt fra.

LÆS OGSÅ: Realitypar i dyb krise: Begge ramt af stress og depression

‘Singletown’-parret er helt klar over, at jalousien skyldes frygten for at miste, og at de er bange for ikke at være gode nok samt at andre er mere interessante.

Artiklen fortsættes under billedet…

Mick og Freja blev kærester i foråret 2020. (Foto: Janus Nielsen.)

– Nu er vi jo blevet realitydeltagere, og der er jo et stort hav af andre realitydeltagere, som man begynder at snakke med. Og det kan måske godt skabe en lille smule usikkerhed, at vi nu hver især får mere opmærksomhed fra det modsatte køn, forklarer Mick.

Freja indrømmer gerne, at det er hendes jalousi, der fylder mest.

LÆS OGSÅ: Kan I kende ham? ‘Paradise’-fyr har været med i ‘Rita’

– Det er ikke noget, jeg har lyst til at være, og det er jo også hårdt for mig hele tiden at gå og tænke på det. Jeg må lære at acceptere, at han har en masse pigeveninder, siger hun.

Mick og Freja har på grund af jalousien haft mange op og nedture i forholdet, men de har endnu ikke prøvet at nå til det punkt, hvor de er gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Irina giver status på graviditet