Irina giver status på graviditet

Irina og manden, Morten, drømmer om barn nummer to.

Af Anna Løwe - 18. juni 2021 kl. 11:07

Irina ‘the diva’ Olsen havde taget datteren Allessia under armen, da BR i Taastrup havde inviteret til et magisk event. Her mødte Realityportalen den 34-årige forretningskvinde og influencer, der håber at kunne give Allessia en mindre søskende på et tidspunkt. Det er dog et projekt, der har vist sig at være sværere, end hvad Irina og manden, Morten Olsen, havde håbet.

– Jeg er ikke gravid, fortæller en berørt Irina, der dog er afklaret i forhold til at tale om det.

– Hele sæson fire (af parrets program, The Olsens, red.) handler faktisk om vores projekt om at få et barn mere, fortæller hun og fortsætter:

– Alt det, der sker, får man at se. Man får alle vores ups and downs omkring barn nummer to. Men det er stadig det, der skal ske, så vi arbejder videre.

LÆS OGSÅ: Sovsekulør og Niveacreme: Gustav giver opskriften på reality-succes

Masser af opgaver i mellemtiden

Mens parret arbejder videre med familieforøgelsen, har både Irina og Morten en masse at se til. I forbindelse med at coronarestriktionerne udfases, bliver Mortens kalender også fyldt mere og mere op.

– Jeg er rigtig, rigtig glad for, at der sker noget i min mands liv, fortæller Irina og uddyber:

– Han har koncert i Tivoli i morgen, og det bliver så godt. Der er allerede flere jobs i kalenderen, så det bliver så godt.

LÆS OGSÅ: NA-KD fjerner Mathilde Gøhlers badetøj efter anklage om plagiat

Og for Irina selv er kalenderen heller ikke blevet mindre fyldt:

– Vi er lige blevet færdige med sæson fire af vores program, og vi elsker at lave TV. Så vi må se, om ikke der kommer en sæson mere, fortæller hun og tilføjer, at hun i mellemtiden har masser at se til med eget firma og upcoming projekter:

– Jeg arbejder helt vildt meget og har fået et kæmpe kontor inde i byen, hvor jeg kan skyde en masse content.

– Jeg håber, at jeg kan lave undertøj på et tidspunkt, når det bliver en mulighed, men lige nu er det makeuppen, jeg fokuserer på.

LÆS OGSÅ: Ung mor blokeret efter vaccinekommentarer

Sæson fire af ‘The Olsens’ har premiere til efteråret.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par gav forholdet en chance: Ærgerligt

Læs mere om