Kan I kende ham? ‘Paradise’-fyr har været med i ‘Rita’

Faktisk var det rollen i ‘Rita’, der banede vejen til livet som reality-stjerne.

Af Louise Vilsbøl - 19. juni 2021 kl. 14:55

Det er ikke alle paradisoerne, der er helt nye i det der med at agere på en skærm. Flere har tidligere deltaget i programmet, og så er der en, der har slået sine folder som skuespiller. Sinan Türkmen har nemlig været med i TV 2 serien ‘Rita’, hvor han spillede sammen med Mille Dinesen og Lise Baastrup.

LÆS OGSÅ: WOW: Er Jasmin og Sinan blevet kærester?

– ‘Paradise Hotel’ er første gang, jeg laver reality – før ville jeg gerne være skuespiller som lille, men jeg har kun været med i ‘Rita’. Jeg har været en af ‘Ritas’ elever i klassen i den nyeste sæson, tror jeg nok. Jeg var så grim, seriøst, og nu er jeg bare på Netflix og ser grim ud derinde, fortæller Sinan med et grin og fortsætter:

Foto: TV 2

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

– Jeg var 15 år på det tidspunkt, jeg havde ikke den store rolle. Jeg tror, jeg sagde to sætninger.

Man kan for eksempel se den ene af Sinans replikker i afsnit seks af seriens fjerde sæson, hvor Hjørdis, som spilles af Lise Baastrup, skal have sin klasse til at spille et vikingespil omkring Knud den Store, som Sinan melder sig til at spille, men det får han ikke lov til af Hjørdis.

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid

Reality er meget mere mig

For Sinan var det en lærerig oplevelse at være en del af ‘Rita’, for det gav ham lejlighed til at gøre sig nogle tanker omkring skuespillerdrømmen.

– Det var meget grineren, det var ikke sådan, jeg havde forestillet mig, filmverdenen ville være i forhold til reality. Wow, der er godt nok meget forskel. Det er meget meget mere opstillet med film eller serier, det er jo roller, du er en anden person derinde i forhold til reality, der er man jo sig selv og er kendt for det, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

– Der er reality meget mere mig i forhold til at være sig selv. Jeg er ikke så god til at gøre noget på kommando, det er ikke lige min stærke side.

Og dermed sluttede Sinans drøm altså om at blive skuespiller, og i stedet kastede han sig ud i rollerne som reality-stjerne, YouTuber og influencer.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Troels udvider familien: Tager gerne imod råd til fødslen

Foto: TV 2

Læs mere om