Reality-kollega bakker op om Fie Laursens store beslutning - Her & Nu

Reality-kollega bakker op om Fie Laursens store beslutning

Fie har fået meget kritik efter, hun har måtte give afkald på sine hunde, men Sasha Klæstrup har selv stået i samme situation og bakker Fies beslutning op.

Af Lykke Buhl - 10. juni 2019 kl. 12:55

For nyligt ledte Fie Laursens efter nye hjem til sine to gadehunde Milo og Lucky. Hun forklarede på sin Instagram, at hun på grund af sine psykiske lidelser ikke kunne tage sig ordentligt af hundene.
– Jeg har fået konstateret PTSD og Borderline. Jeg har haft anfald foran hundene, og de har været utrygge, jeg har ikke været der for dem, som man skal være der for sine hunde. Jeg kan ikke passe på mine to drenge, når jeg først er ved at lære at passe på mig selv, forklarede Fie i sidste uge om baggrunden for, at hun var begyndt at lede efter de rette familier med store, grønne hjem til sine hunde.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen dropper ny fyr: Vi er bedre som venner
Overfor Realityportalen bekræfter Fie, at hun nu har fundet nye, gode hjem til både Milo og Lucky.
– Ja, de har det fucking dejligt, og jeg får billeder hver dag fra familierne. Men det er hårdt, jeg kan ikke snakke om det uden at blive ked af det, lyder det bævende fra Fie, der dog trøster sig ved, at hun mener, at det var den rette – og uselviske – beslutning, hun træf.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født: Lægerne turde ikke vente

Artiklen fortsætter efter videoen med hunden Homer, der lider af en form for narkolepsi, hvilket betyder, at han falder i søvn hver gang, han bliver for glad.

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt

Lukker diskussioner om Fie

Den 22-årige realitybabe har mødt en helt masse hate efter beslutningen om at give sin hunde væk. Men en støtte har hun dog i hvert fald, nemlig hendes realitykollega Sasha Klæstrup.
Sasha bestyrer nemlig Facebook-gruppen “Foreningen Den Danske Valcea gruppe (DDVG)”, der er en velgørende Facebook-gruppe for hundeelskere. Det var endda her, at Fie Laursen i sin tid fandt hunden Lucky.
LÆS OGSÅ: WOW: Klæstrups bryster var ved at få Fie til at droppe operation
Men efter Fie måtte give afkald på sine hunde, har piben fået en anden lyd, og Fie Laursen blev det helt store emne. Derfor traf Sasha Klæstrup beslutningen om at lukke alle de ophedede diskussioner, der opstod om sagen på Facebook-gruppen.
– Jeg har simpelthen truffet den beslutning, fordi Fie er et svært sted i sit liv, og vi har alle sammen været et svært sted, og når folk så bare sidder og bliver ved med at hakke én ned, det synes jeg ikke er okay. Så derfor har jeg simpelthen valgt at sige, alle folk, der kommer med negative kommentarer, de bliver simplethen smidt ud. Og det er også dem, der kommer med negative kommentarer privat til Fie eller privat til mig, forklarer Sasha.

Har selv stået i samme situation

Sasha mener nemlig bestemt ikke, at man kan tillade sig at svine nogen til, fordi de har ønsket noget bedre for deres hunde, end det de selv kunne give dem. Heller ikke det kritikpunkt, at Fie fra start skulle have vidst, at hun ikke skulle have haft hundene, giver Sasha noget som helst for.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Sådan snød jeg min kæreste
– Ved du hvad, min første hund var jeg også nødt til at gå af med, så sådan er det slet ikke! Altså nogle gange kommer der tidspunkter, hvor man tænker, at det hele passer sammen, og Fie har virkelig passet de hunde godt, og hun har elsket dem af hele sit hjerte. Jeg kan ikke se nogen grund til, at Fie ikke skal sige: “Jeg kan ikke lige nu, så derfor bliver jeg nødt til det her”, det er da det største at gøre, i stedet for at sidde med nogle hunde, man egentligt ikke kan overskue, fortæller Sasha.
Hun er slet ikke i tvivl om, at Fie har gjort alt det rigtige i den triste situation.
– Det synes jeg helt klart – og jeg vil give Fie hunde igen til hver en tid, understreger Sasha.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Casper afslører: Vi har haft sex
LÆS OGSÅ: Er ‘Gift ved første blik’-Kathrine gravid?

Læs mere om