Fie Laursen: Sådan snød jeg min kæreste

Fie Laursens nye tv-program er klar, og her kan man se hende fortælle kæresten om sin store beslutning.

Af Louise Vilsbøl - 23. maj 2018 kl. 11:05

I dag har det helt nye tv-program ‘Fies bryster’ premiere på Viafree. I serien følger vi over fem afsnit bloggeren Fie Laursen i tiden før, under og efter sin meget omtalte brystoperation, som altså blev livestreamet under hele operationen.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen er blevet single: Derfor slog vi op
I første afsnit af programmet skal Fie fortælle det til sin kæreste, Frederik, og det, man ser i programmet, er faktisk første gang, hun fortæller ham det, afslører Fie og forklarer, hvordan hun snød sin kæreste, så han ikke skulle lugte lunten, selvom der var kamera på, da hun fortalte det.
– Jeg er igang med at filme en pilot på mit eget program, så han troede, det var det, vi filmede til. Og så sagde jeg bagefter, at jeg havde fået mit eget program med ‘Fies bryster’, forklarer Fie Laursen om klippet, som kan ses nederst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Madspils-forening raser mod ‘Luksusfælden’: Det er ikke okay!
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
Selvom Fie har været utilfreds med sine bryster i årevis, viser beslutningen sig at være sværere end først antaget. I ugerne op til operationen bliver Fie konfronteret af sine nærmeste, der ikke mener, at operationen løser alle hendes problemer, som manglende selvværd og selvtillid. De kommer med skrækindjagende eksempler på, hvor galt det kan gå.
Og så kan man følge Fies desperate kamp for at kvitte smøgerne forud for operationen, hvilket resulterer i, at hun er tæt på at aflyse det hele. Men som over 200.000 mennesker så live på diverse sociale medier, så gennemfører Fie operationen. I serien er man med hele vejen.
Få et smugkig herunder, og se med på Viafree.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Dét laver min kæreste
LÆS OGSÅ: Frederik Valeur: Sådan er det at være kæreste med Fie Laursen

Læs mere om