Realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt

Efter halvandet års ægteskab blev realitydeltageren skilt i slutningen af sidste år.

Af Jonas Sand - 7. februar 2018 kl. 19:25

Det var den helt store lykke, da Trine Torp Steffensen i sommeren 2016 blev gift med sin kæreste gennem to år, Jonas. Lykken varede dog ikke ved, og efter næsten halvandet års ægteskab gik forholdet i stykker, og parret blev skilt i november sidste år. Det bekræfter realitydeltageren over for Realityportalen.dk.
– Ja, det er rigtigt. Vi er blevet skilt, og huset er sat til salg. Det var en fælles beslutning. Jeg ville gerne arbejde på tingene, men vi var ikke enige om, hvordan det skulle gøres. Derfor blev beslutningen en skilsmisse, fortæller Trine, der medvirkede i Kanal 5-programmet ‘Kongerne’ under aliasset ‘Blondie’.
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘Fissan’ og ‘Dolken’ i den grad snød ‘Blondie’ til at vise sig nøgen frem for dem.


LÆS OGSÅ:  ‘Big Brother’-deltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis
LÆS OGSÅ: Utroskab og svigt: ‘Kongerne’-Babs taler ud om datterens far
Drømte om børn
Trine fortæller, at der var flere årsager til, at parret gik fra hinanden.
– Der var en del grunde til skilsmissen. En af dem var, at jeg slet ikke var glad for at bo, hvor vi gjorde. Jeg var kommet alt for langt væk fra mine veninder, mit arbejde og min familie. Vi kunne heller ikke få børn, da vores gener bare ikke ville sammen. Vi gik i fertilitetsbehandling i to år, hvilket også sled en del på forholdet.
Derfor tog parret den endelige beslutning og gik fra hinanden, og siden har kontakten mellem dem været minimal.
– I dag taler vi stort set ikke sammen. Det er kun, hvis der er noget i forhold til huset, siger Trine.
Kort efter skilsmissen flyttede Trine hjem til sine forældre, men i øjeblikket har hun lejet et værelse på Amager indtil 17. april. Hun håber derfor, at huset i Hvalsø er solgt inden da, fordi hun ellers igen må flytte hjem til forældrene.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ er blevet skilt
LÆS OGSÅ: Realityhunk vender tilbage til skærmen med vildt frieri
“Jeg har haft det rigtig skidt”
Selv om parrets skilsmisse altså ifølge Trine var en fælles beslutning, så har det ikke været noget, hun har haft det nemt med.
– Jeg havde bestemt ikke set denne skilsmisse komme, da jeg troede, at Jonas var ham, som jeg skulle blive gammel med, siger ‘Kongerne’-deltageren.
– Jeg har haft det rigtig skidt. Den første måned hverken sov eller spiste jeg stort set ikke, hvilkede resulterede i et ret stort vægttab, som jeg nu er ved at få bygget op igen. Jonas annoncerede også et nyt forhold kort tid efter, hvilket også slog mig ret meget ud.
SE VIDEOERNE: Best of ‘Kongerne’: Gense 10 legendariske klip
LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu
Det hele er dog ved at vende for Trine, der igen ser lyst på tingene.
– Der er ingen tvivl om, at jeg er ked af det over nogle af Jonas’ valg og beslutninger, men det er jeg ikke herre over – og det ønsker jeg heller ikke at være. Jeg har en helt fantastisk familie, fantastiske veninder og nogle skønne kollegaer, som har været der for mig, hvilket har også har gjort, at jeg er ved at være ovenpå igen.
– Jeg er i fuld sving med at finde ud af, hvem jeg er. Sidst jeg var single, var jo i ‘Kongerne’-tiden, hvor det ikke kunne blive vildt nok, og derefter blev jeg kone, husejer og lavede agurkesalat fredag aften med ‘Vild ned dans’ i baggrunden. Men jeg er på vej til en fantastisk version af mig selv, lyder det fra en glad Trine.
Du kan se parrets hus her.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Bitchfighten fortsætter i nyt tv-program