Reality-babes datter springer ud som model for stort dansk brand - Her & Nu

Reality-babes datter springer ud som model for stort dansk brand

Selvom hun kun er halvandet år gammel, har hun allerede godt gang i karrieren.

Af Emilie Holm Egebro - 5. januar 2019 kl. 10:55

I juni 2017 blev den forhenværende ‘Paradise Hotel’- og ‘Robinson’-deltager Melissa Nielsen mor til sit andet barn, datteren Mynte, som hun har fået med en anonym donor, da hun ikke havde fundet manden i sit liv. I forvejen har hun også sønnen Mason på tre år, som hun har fået sammen med ekskæresten Mikkel Serwin, som vi kender fra TV3-programmet ‘For lækker til love’.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia og Joakim: Sådan går det efter hjemkomsten
Sidenhen har Melissa dog fundet kærligheden, og i december flyttede hun sammen med sine to børn fra Randers til København for at bo sammen med kæresten Peter.
LÆS OGSÅ: Chokeret Melissa: Mason må ikke beholde julegaverne fra Mikkel

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael og Kathrine: Det var hårdt efter programmet
Mens Melissa startede nyt job i København i en børnetøjsbutik pr 1. december, har lille Mynte på halvandet år dog stadigvæk et job, der skal passes i Jylland.
– Hun er model hos little-people.dk i Aarhus, hvor hun har lavet to jobs indtil videre. Begge gange for Føtex. Alle kan jo søge om at få deres børn optaget som børnemodel, så jeg søgte bare for mange måneder siden. Så ser modelcasterne på billeder osv., så bliver man inviteret på testshoot og derved tilbudt jobs. Mynte er vokset op med at få taget billeder, og hun elsker det. Hun har også fået ros for sin tålmodighed og sit samarbejde, når hun har været på job, fortæller Melissa til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Paradise’-babe sked i bukserne i brandert
– Så længe hun nyder at få taget billeder og vil være med til det, så er det en hyggelig mor-datter-tid, vi får os, når vi er afsted. Hun får også løn for det, så hun har allerede sit eget skattekort, selvom hun ikke engang var halvandet år gammel, da hun startede. Så det er lidt sjovt.
Melissas søn, Mason, har netop været til casting for også at kunne blive børnemodel, så i øjeblikket venter de på svar. Melissa mener dog ikke, at han har helt samme tålmodighed som Mynte.
Se de søde billeder af Melissas datter i Føtex-kataloget øverst-
LÆS OGSÅ: Nybyggerne’-par jubler: Vi skal være forældre!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i store problemer: De frygtede bombetrussel