Chokeret Melissa: Mason må ikke beholde julegaverne fra Mikkel - Her & Nu

Chokeret Melissa: Mason må ikke beholde julegaverne fra Mikkel

Det tidligere ‘Robinson’-par er ikke helt enige om, hvordan sønnens julegaver skal håndteres.

Af Emilie Holm Egebro - 3. december 2016 kl. 14:55

I sommeren 2015 blev ‘Robinson’-parret Melissa Nielsen og Mikkel Serwin forældre til lille Mason. Desværre holdt kærligheden ikke mellem parret, der efter en måned som forældre valgte at gå hver til sit.
Samarbejdet mellem parret er dog gået godt, og selvom Mason bor fast hos Melissa, er han hos sin far hver anden weekend og hver anden onsdag, så far og søn også kan få et godt forhold til hinanden.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Melissa afslører: Nu bor Mason også hos Mikkel
Nu er Melissa og Mikkel dog blevet uenige om, hvordan de skal håndtere sønnens julegaver.
– Jeg er i chok! Jeg har aldrig hørt andre skilsmisseforældre, der skulle skændes omkring dette. Men sagen er den, at Mikkel siger, at de gaver Mason får fra hans familie, må han kun have hos ham, forklarer en frustreret Melissa på sin blog og fortsætter:
– Jeg er selv skilsmissebarn, og jeg ved, hvor vigtigt det er, at man som barn ikke skal mærke, at ens forældre ikke er sammen. Jeg har derfor sagt, at jeg synes, det er forkert og synd at skulle fortælle Mason, at nogle gaver må han kun lege med hver anden weekend, når han er hos sin far.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så sød er sønnen til tidligere ‘Robinson’-par
Melissa slår fast, at den jul, hvor Mason er hos sin far, får han stadig lov at have gaverne med fra hendes side af familien. Hun har desuden nu taget fat i en rådgiver indenfor skilsmisseforældre, som er enig med hende i, at Mason har krav på at have sine gaver, der hvor han bor.
LÆS OGSÅ: Melissa efter bruddet med Mikkel: Sådan har Mason det
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Melissa siger endeligt farvel til Mikkel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.