SAY WHAT: 'Paradise'-babe sked i bukserne i brandert

Der kommer for alvor pinlige historier på bordet, når Viafree i dag har premiere på dating-programmet ‘Kys eller Cash’

Af Louise Andersen - 1. januar 2019 kl. 10:55

Viafree er klar med et splinternyt datingprogram, som har fået titlen ‘Kys eller Cash’. I ‘Kys eller Cash’ skal deltagerne swipe mellem kærlighed og penge, og én af deltagerne er Shanne, som også har været med i ‘Paradise Hotel’.
I programmet er hun på date med Nicolai, og daten tager for alvor en akavet drejning, da Nicolai skal forsøge at gætte, hvordan Shannes vildeste brandert endte. Den endte nemlig med, at Shanne sked i bukserne.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager åbner op: Voksede op i voldeligt hjem

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Princess Nataschas 5-årige datter skal klippe navlestrengen
– Det er så lang tid siden nu. Et par år. Men ja, det var lidt en alt for vild bytur med lidt for meget alkohol indenbors. Så blev jeg kørt hjem, og så brækkede jeg mig i bilen. Mens jeg brækkede mig, så trykkede det lidt i maven, så ja, siger Shanne i programmet.
‘Kys eller Cash’ går ud på, at to deltagere på en date skal quizze i hinandens allermest private historier. Et korrekt svar giver 200 kroner i en fælles pulje. Til sidst skal de to deltagere vælge, om de vil have kys eller cash – og dermed, om de vil vrage daten til fordel for de penge, de i fællesskab har optjent under daten. Hvis begge deltagere vælger cash, går de begge to hjem uden en krone.
Alle programmer er tilgængelige på Viafree nu, og der er mange flere velkendte ansiger med i programmet – bland andet Türker fra ‘Robinson Ekspeditionen 2018’, Jakob fra ‘Love Island’ og Fie Laursens bedste veninde Natasja.
LÆS OGSÅ: Nybyggerne’-par jubler: Vi skal være forældre!
 Du kan se klippet med Shanne og historien om den vilde brandert herunder: 

LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia og Joakim: Sådan går det efter hjemkomsten
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i store problemer: De frygtede bombetrussel