HOT NEWS: Elvira Pitzner er aktuel i HELT eget tv-program

Nu kan diamantdatteren Elvira Pitzner følges i en reality-serie, der kun handler om hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. april 2020 kl. 8:55

Vi er vant til at følge Elvira Pitzner i reality-serien ‘Diamantfamilien’ på TV 2. Nu er der godt nyt til alle, der holder af at blive inviteret indenfor i diamantdatterens luksuriøse og lyserøde univers.
LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner afslører stor overraskelse til søsterens fødselsdag
For nu står den 22-årige ‘Diamantfamilien’-stjernen på egne ben, når der søndag den 17. maj 2020 er premiere på ‘Bare Elvira’. Serien vil fra den dato kunne streames på Dplay. Det skriver Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.
I serien ‘Bare Elvira’ vil man kunne følge Elviras liv med huskøb, fester, rejser, shopping, skænderier, slankekure og fordommene, man møder, når man kærester med en 10 år ældre mand.
LÆS OGSÅ: Chokeret Elvira: Hvorfor er min mor sådan?
– Seerne kan forvente at se en selvstændig Elvira, der på egen hånd tager nogle beslutninger, der har store konsekvenser for mit liv fremover. Jeg glæder mig til at tage seerne med på en rejse gennem nogle af de mest kaotiske, men også fantastiske måneder i mit liv, hvor jeg på den hårde måde har stiftet bekendtskab med voksenlivet og alle de glæder og udfordringer, der følger med, siger Elvira Pitzner til Discovery Networks Danmark.
Se ‘Bare Elvira’ søndag den 17. maj 2020 på Dplay. 

Læs mere om