Populær landmand indrømmer: Ikke det bedste scoretrick

Emil er spændt på, om pigerne kan se bort fra, at han stadig bor hjemme.

Af Rikke Lynge - 7. september 2021 kl. 19:25

Emil Bay Mortensen på 26 år bor stadig hjemme på det gamle karlekammer på sine forældres gård, så når pigerne i aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ inviteres hjem til Emil, så er det hjem til mor og far. Emil har tidligere boet selv, men er vendt hjem igen.

– Jeg har boet på landbrugsskoler rundt omkring i forbindelse med mit studie, og så har jeg boet i Mors, hvor jeg har været oppe og arbejde, men så fik jeg jobbet i Videbæk, og så skulle jeg lige finde, hvor jeg skulle slå mig ned henne. Så flyttede jeg bare hjem og har været på udkig efter min egen gård lige siden. Jeg vil ikke købe noget bare for at købe noget, så kunne jeg lige så godt bo hjemme, forklarer Emil til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Populær landmand afslører: Skiftede to piger ud i sidste øjeblik

Stine og Niels fandt hinanden sidste år i ‘Landmand søger kærlighed’. Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager er blevet far

Emil søger en landejendom med jord til, så han har noget at bruge sin fritid på.

– Det er dejligt, de (hans forældre red.) har ladet mig bo hjemme, det er jo dejligt at kunne spare mange penge op. De er heldigvis tit i sommerhus, så jeg har det ofte selv, og så er jeg også selv tit på farten, så jeg er heller ikke særlig meget hjemme, fortæller Emil, der ikke har haft det store held med at score en pige, når man som 26-årig stadig bor hjemme.

– Det er jo ikke det bedste scoretrick, griner Emil, der håber, at pigerne i ‘Landmand søger kærlighed’ kan se bort fra det.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver tog en chance til dåben: Man frygter det altid

Når Emil skal vurdere de sidste tre piger, så ved han godt, hvad han kigger efter.

– Jeg søger en jordnær pige, der er med på at lave noget sjov. Jeg kan godt lide, når der sker noget. Hun skal gerne kunne få mig til at grine. Når jeg er på arbejde, kan jeg være seriøs, men når jeg har fri, vil jeg gerne bare have det sjovt. Det skal samtidig være en ambitiøs pige, for det er jeg selv. Og så skal hun kunne se sig selv på landet, slår Emil fast.

Følg Emils kamp for kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’ hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Voldsomme billeder: ‘Robinson’-deltager hentes i ambulance