Populær landmand afslører: Skiftede to piger ud i sidste øjeblik

Emil lavede en gennemført strategi for at finde de fem rigtige piger, og endte alligevel med at skifte to til sidst.

Af Rikke Lynge - 21. august 2021 kl. 12:55

26-årige Emil Bay Mortensen fra ‘Landmand søger kærlighed’ på TV 2 har i sæson 8 slået rekord i forhold til antallet af breve. Den unge landmand fik intet mindre end 129 breve fra kvinder, der ønskede at komme på date med ham.

– Jeg havde ikke rigtig set det komme. Som man nok kan se i klippet, så er jeg ret mundlam, fortæller Emil til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ny kvindelig landmand: Jeg er færdig med fuck-boys

Emil fandt ikke frem til den hurtigste taktik for at få de mange breve sorteret, han fandt i stedet en meget grundig strategi.

– Jeg startede med at læse alle brevene igennem og lavede en ’ja, nej og måske bunke’. Så kunne jeg ligesom se, at ’ja bunken’ var så stor, at jeg droppede ’måske bunken’, for der var nok en grund til, de kom i den bunke. Jeg havde derefter ca. 30 breve tilbage, og dem kig jeg i gang med at nærstudere. Jeg lagde dem ud på et bord og tog dem for en ende af og lavede en top ti, fortæller Emil videre.

LÆS OGSÅ: Forlovelsen ophævet: Realitystjerne er blevet single

Emil skulle skære de 129 breve ned til kun fem piger, hvilket tog i alt seks timer.

– Ud fra min top ti lavede jeg så en top fem. Klokken var et om natten, da jeg var færdig med alle brevene, så jeg besluttede mig for at sove på det. Da jeg så stod op næste morgen, læste jeg alle 129 breve en gang til for at være hundrede procent sikker på, at jeg ikke havde overset et brev eller overset noget i brevene, fortæller en meget seriøs Emil, der tager sin medvirken i programmet meget alvorligt.

– Når pigerne har haft mod til at skrive og har brugt tid på at skrive brevene, så var det mindste, jeg kunne gøre at være hundrede procent i min beslutning. Men det ændrede ikke på min top ti, den var stadig den samme. Der var tre i top ti, som jeg var sikker på, og så var der to, jeg byttede ud efter at have sovet på det, afslører Emil.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

LÆS OGSÅ: Christiane taler ud om kærlighedserklæring til L.O.C