Anna og Oliver tog en chance til dåben: Man frygter det altid

Anna og Oliver er glæder sig over, at de tog den rigtige beslutning.

Af Rikke Lynge - 6. september 2021 kl. 11:15

‘Paradise’-parret Anna Seneca og Oliver Erngart holdte i weekenden barnedåb for deres lille dreng Mio, som har fået navnet Mio Seneca Haulund Erngart. Seneca fra Annas far og Haulund kommer fra Annas mor, mens Erngart er fra Olivers familie.

Dåben fandt sted i Karlslunde strandkirke, og festen blev derfor afholdt på Café Jenners, der ligger tæt på kirken. Det var første gang, de to familier mødte hinanden, hvilket både Anna og Oliver havde været spændte på.

I aften er der premiere på ‘Robinson’. Hør Jakob Kjeldbjerg fortæller om den nye sæson. Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lea har fundet kærligheden

– At se vores familier sammen og mingle sammen gav bare så meget mening. Man frygter vel altid, at de ikke kan sammen eller sådan noget, men alle hyggede sig så meget, fortæller Anna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Voldsomme billeder: ‘Robinson’-deltager hentes i ambulance

Mios dåbskjole har gået i arv i Olivers familie. Det er Mios tipoldemor, der har hæklet og strikket dåbskjolen (Foto: privat)

Anna og Oliver havde forinden festen taget en stor chance i forhold til at få de to familier til at tale mere sammen.

– Vi havde lavet en bordplan, hvor vi havde blandet vores familier, så de netop kunne lære hinanden at kende på kryds og tværs. Lidt vovet, men det var bare fantastisk, fortæller Anna fortsat.

LÆS OGSÅ: ‘Stjerne Boksning’ er slut: Her er vinderne

Anna, Oliver og Mio (Foto: privat)

Både Anna og Oliver samt Mio havde den bedste dag.

– Mio var glad hele dagen, så det var jo en helt igennem perfekt dag, fortæller Oliver til Realityportalen.

Mio fik til dåben samme gudmor, som i sin tid bar Oliver til hans dåb, mens Annas storebror Sebastian og Olivers lillebror Frederik blev Mios fadere.

LÆS OGSÅ: Oliver hev Gunnvør i retten: Endelig samvær efter halvandet år