PIST VÆK! ‘Hjem til gården’ forvandlet til fin luksus

Møn-huset, hvor optagelserne til realityserien ‘Hjem til gåden’ fandt sted, er omdannet til feriebolig til en lejepris på 12.000 kr pr. uge.

Af Kenth G. Madsen - 19. august 2020 kl. 12:27

De primitive forhold med ingen el og rindende vand samt ingen træk- og sliptoilet er nu historie. Halmdynerne er skiftet ud med dun, og intet er længere, som det var, da ‘Hjem til Gården’-deltagerne huserede på Møn-gården under optagelserne sidste efterår. Gården har nemlig gennemgået en omfattende renovering, så bondegårdens primitive faciliteter er blevet udskiftet med moderne faciliteter.

Gården er i dag blevet til en feriebolig, der udlejes for den nette sum a 12.000 kr pr. uge hos Camp Møns Klint i Borre.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Hjem til gården’-deltager tæt på at besvime

Ejendommen hører til Klintholm Gods, hvis ejer, Marie Scavenius og hendes mand, har stået for forvandlingen og indretningen af huset.

– Det har været sjovt og en spændende proces at se vores hus være med i ‘Hjem til gården’. I programmet ser huset formentlig nogenlunde ud, som det gjorde for 100 år siden, siger Inger Marie Scavenius til TV 2.

LÆS OGSÅ: Landmand Svends retro indretning: Jeg bor sådan, indtil en kvinde laver det om

Produktionsselskabet fik lov til at indrettet huset, som de ville, da sæsonens ‘Hjem til gården’ blev optaget sidste efterår. Der var tale om en kulisse, hvor deltagerne skulle leve som vore forfædre, og hvor de hver dag skulle gennemgå hårdt fysisk arbejde for at få føden ved slagtning af dyr, maling af mel, malkning og varme vandet. I dag er graden af bekvemmelighed opdateret

Se alle før- og efterbilleder af gården øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’