Landmand Svends retro indretning: Jeg bor sådan, indtil en kvinde laver det om - Her & Nu

Landmand Svends retro indretning: Jeg bor sådan, indtil en kvinde laver det om

Svend Hansen på 42 år bor som i en ægte Morten Korch film, men det passer ham udmærket, for så længe det er funktionelt, er alt godt.

Af Rikke Lynge - 18. august 2020 kl. 08:59

Svend Hansen på 42 år er ny landmand i sæson 7 af ‘Landmand søger kærlighed’. Svend driver landbrug på sin egen gård, som han har overtaget fra sine forældre. Når han ikke er på markerne, slapper han af til en god Morten Korch film.

– De er gode at slappe af til. Man skal ikke tænke så meget. Det er ikke fordi, at jeg er super fan, men det er god underholdning, fortæller Svend, der ser sig selv som lidt gammeldags.

LÆS OGSÅ: Forskel på tv og virkelighed: Stine genkender ikke sin speeddate med Daniel

– Sovs og kartofler er en rigtig god ting. Sushi er jeg ikke nået til endnu, jeg bliver ved det, jeg har det godt med, griner Svend.

Det er ikke kun med maden, det er sådan, også når det kommer til boligindretning og stil, bliver Svend ved det gamle, og det er der en helt særlig årsag til.

– Jeg kan lige så godt vente, til jeg har fundet en pige, for hun vil garanteret gerne renovere huset alligevel. Og så længe jeg kan leve i det, hvorfor skulle jeg så renovere det. Det er funktionelt og godt. Jeg behøver ikke det sidste nye for at have det godt, fortæller Svend, der har sagt ja til at deltage i ‘Landmand søger kærlighed’, da han håber på, at det kan blive hans mulighed for at finde den kvinde, der ønsker at bo med ham på gården.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Hjem til gården’-deltager tæt på at besvime

Moderne på teknologien

Selvom Svends livsstil og boligindretning ligner noget fra 80’erne eller ældre, så er der et sted, hvor Svend er helt up to date, og det er i forhold til teknologien.

– Jeg er gammeldags anlagt til en vis grænse, for når det kommer til teknologien på gården, så er jeg moderne. Jeg prøver at følge med tiden og den teknologiske udvikling i forhold til landbrug, men i hjemmet er jeg nok lidt retro indrettet. Det er ikke det nyeste i hvert fald, fortæller Svend.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

Til daglig hjælper Svends far på 76 år ham med alle gøremål på gården, men når han engang bliver for gammel til at arbejde, så skal teknologien tage over.

– Planen er, at jeg vil udfase hjælpere, og så skal robotter indtages. Teknologi og robotter er det, der driver os i fremtiden, fortæller Svend, der kun ser det som en positiv ting, at landbruget kan blive hjulpet af teknologien, hvilket står i stor kontrast til Svends ellers gammeldags måde at anskue livet på.

LÆS OGSÅ: 32 år og kaptajn i flyvevåbnet: Mød den danske Bachelor

Se Svend i ‘Landmand søger kærlighed’ i aften kl. 20.00 på TV 2.

Se alle billederne af Svends retro indretning i billedegalleriet øverst.