Patrik Wozniacki bryder helt sammen: Savner familien

Eventyret ‘Klædt af mod toppen’ udsatte alle i familien for et konstant fysisk pres. Men for Patrik var det også ekstremt hårdt at undvære sin kæreste og søn.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. september 2020 kl. 12:55

Når de i familien Wozniacki tænker tilbage på rejsen i Polen og Afrika, er der øjeblikke, som krævede mere udholdenhed end andre. For Patrik står de første, iskolde dage i Polen særligt klart – men han blev også ramt lige før målstregen.

For 45 minutter før familien nåede toppen af Kilimanjaro, blev savnet til kæresten, Sofie Pamer, og sin lille søn, Nicolas på 2, for meget for ham, og derfor brød han sammen. Han havde forinden optagelserne til ’Klædt af mod toppen’ undværet sin lille familie i tre uger, da han var i Australien for at følge Carolines sidste turnering, og derfor var han i forvejen lidt skrøbelig i forhold til at skulle undvære dem.

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

-Det var en meget emotionel tur. Australien og Afrika er lange distancer. Så jeg savnede min familie meget, samtidig med at jeg skulle klare nogle udfordringer, som ikke bare er ligetil. Man bliver virkelig testet og er hele tiden på grænsen af, hvad man kan klare mentalt, psykisk og fysisk. Så det var rigtigt hårdt, og jo længere vi kom, jo hårdere blev det, siger 34-årige Patrik Wozniacki til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kessler udvider familien

Han er ellers vant til at undvære familien, men han er også vant til at kunne FaceTime med Sofie og Nicolas flere gange dagligt. Det kunne han ikke i Afrika, da forbindelsen var for dårlig.

Caroline og Patrik. (Foto: Discovery Networks Denmark.)

Presset til det yderste

Også Caroline Wozniacki var presset på turen, og Patrik så nogle mere skrøbelige sider af hende, som han ikke før har set. Blandt andet er koldt vand ikke Carolines stærkeste side.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie deler stor nyhed

-Hun har trænet med de hårdeste fysiske trænere uden problemer, men i Polen og Afrika ramte hun nogle punkter, der viste mig, at hun ikke kun er det ”supermenneske”, som jeg som bror har troet. Hun er fysisk, mentalt og psykisk enestående – men her blev hun skubbet helt ud mod kanten af, hvad hun kan klare, siger Patrik.

Selvom Caroline er et konkurrencemenneske, så indrømmer hun gerne, at udfordringerne kom bag på hende.

AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

-Jeg har læst om Mount Everest og set ’Everest’-dokumentaren i fjernsynet, og jeg har tænkt: ”Det tror jeg da godt, jeg kan gennemføre.” Men nu ved jeg, hvad chancen er, og at det er noget, jeg bare kan drømme om. Det hele ser så nemt ud her fra sofaen – men det er noget andet i virkeligheden, siger hun.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet i aften klokken 21.00 på Kanal 5 og på Dplay.