‘Årgang 0’-Stephanie deler stor nyhed

Stephanie fra ‘Årgang 0’ har en stor nyhed at fortælle.

Af Rikke Lynge - 4. august 2020 kl. 16:50

Stephanie Siguenza kendt fra ‘Årgang 0’ har i dag på YouTube offentliggjort en stor nyhed, som hun har gemt på i længere tid, og som hun er glad for endelig at kunne dele offentligt.

– I slutningen af oktober kommer jeg ud med en bog. Det er en biografi – det er min historie. Og så tænker I nok, men Stephanie det sidste afsnit af ‘Årgang 0’, var det ikke din historie? Jo, det var min historie, men spørger du mig, så var det ikke den fulde historie. Der er så meget mere, som I ikke ved. Der er så meget mere, som er vigtigt at fortælle, og som har gjort mig til den, jeg er. Der er meget mere, end hvad programmerne har vist og fortalt, fortæller Stephanie på sin YouTube kanal.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor skal vi ikke have børn nu

Ifølge Stephanie er der flere ting, som ikke er fortalt i programmerne, og som hun gerne vil dele i en ny bog.

– Jeg er teamet op med Gyldendal og den bedste journalist, og vi har sammen lavet en mega fantastisk bog, som kommer ud til oktober, og det glæder jeg mig til, fortæller Stephanie og fortsætter:

– Jeg kan ikke gå i detaljer med, hvad bogen fortæller, men den fortæller lidt mere privat om en masse hændelser og en masse ting i mit liv, som har gjort mig, til den jeg er, slutter hun videoen.

Første ‘Vild med dans’-deltager afsløret

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt kan ikke få armene ned: Min webshop er rippet