'Paradise'-vinder er ikke i tvivl: Reality over uddannelse - Her & Nu

'Paradise'-vinder er ikke i tvivl: Reality over uddannelse

Paradisoen skal snart til at skifte reality-hverdagen ud med tunge bøger. Dog er han klar til at droppe sin nyopfyldte drøm for det rigtige tv-tilbud.

Af Lykke Buhl - 27. juli 2019 kl. 13:55

‘Paradise Hotel 2019’-vinderen Teitur er ekstra glad i disse dage. Fredag fik han nemlig at vide, at han snart skal kaste sig ud i noget nyt.
– Jeg er kommet ind på min førsteprioritet, jubler Teitur til Realityportalen.
Teitur er nemlig kommet ind på sin ønskeuddannelse, som er HA Almen på Copenhagen Business School, som er en tre-årig bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi.
Teitur havde også søgt om optagelse til at læse økonomi på Københavns Universitet. Heldigvis endte han med at blive optaget på den uddannelse, han håbede mest, nemlig netop HA Almen på CBS.
LÆS OGSÅ: Anne og Teitur i vildt paradiso-drama: Hold jeres kæft eller skrid!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha er fast besluttet på at gennemføre 9. klasse

LÆS OGSÅ: Hannah Melissas hårde kamp: Jeg vil gøre en forskel

Reality over uddannelse

Teitur føler sig helt parat til at starte på studierne. Det betyder dog ikke, at han vil prioritere uddannelsen over det helt rigtige tv-tilbud.
– Jeg føler ikke, at jeg er færdig med at lave tv endnu, så hvis der kommer et godt tilbud indenfor realitybranchen, så vælger jeg hellere det, fortæller Teitur og uddyber:
– Tv-muligheden har jeg kun nu. Jeg kan altid studere senere i livet. Hvis jeg får muligheden for et stort program, så foretrækker jeg det.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er flyttet sammen med kæresten
Teitur søger ikke selv aktivt efter et realityprogrammer, der kan bruge ham, men han ved til gengæld godt hvilke programtyper, han vil sige ja til, hvis han bliver spurgt.
– Hvis jeg får et tilbud som for eksempel ‘Paradise Hotel’ igen, så vil jeg tage afsted lige meget hvad. ‘Paradise Hotel’ har altid været min favorit, men ellers prioriterer jeg andre konkurrence-programmer i udlandet, forklarer Teitur.
Dog vil han da foretrække, hvis han ikke behøver at afbryde drømmeuddannelsen, han netop er kommet ind på.
– Jeg vil meget gerne lave begge dele, mest fokus på studie og YouYube, fortæller Teitur.
LÆS OGSÅ: Irina chokerer: Vi aflyste brylluppet
I sidste måned startede han og medparadisoen Jonass nemlig en YouTube-kanal sammen, som han lægger mange kræfter i. Derudover har han netop filmet et program færdigt, som altså dermed ikke kommer til at påvirke hans kommende skolegang.
Da Teitur også er forholdsvis kræsen med, hvilke programmer han vil takke ja til, hvis de vel at mærke selv tilbyder ham at deltage, så er der altså foreløbig ingen fare for, at Teitur ikke snart vil være at finde på gangene i Copenhagen Business School – eller på sin og Jonass’ YouTube-kanal.
LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen
LÆS OGSÅ: UHH! Remee og Mathilde afslører stor nyhed