Efter bruddet: 'Paradise'-par dater igen

Det viser sig, at et tidligere ‘Paradise’-par for nyligt har været på date.

Af Emilie Holm Egebro - 25. juli 2019 kl. 12:54

Maja Bebe Larsen blev kendt for sin medvirken i sæson 13 af ‘Paradise Hotel’, og sidenhen har hun været med i ‘Divaer i junglen’ og ‘Paradise Kollektivet’.
Tilbage i november slog hun fast, at hun havde besluttet sig for at holde en pause fra reality-tv, men for halvanden måned siden, kunne hun afsløre, at hun ville vende tilbage til skærmen alligevel i to nye programmer.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk får sit eget program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk: Derfor sagde jeg ja til ‘For lækker til love’
– Jeg vil jo gerne lave tv, og jeg elsker at lave det. Jeg begrænser mig dog til de mindre ting, som kun kan streames på nettet, selvom jeg hader, at jeg ikke bare kan lave de store ting. Jeg elsker bare mit privatliv højere, så derfor må jeg prioritere og lave de små ting, hvor folk ikke bliver lukket lige så meget ind, forklarede hun dengang. 
Maja var dog meget hemmelighedsfuld omkring, hvilke to programmer hun skulle medvirke i, men inden længe ruller det første af dem over skærmen. Maja skal nemlig medvirke i et nyt TV 2-program, men hun kommer ikke til at være den eneste realitystjerne i programmet. Hendes ekskæreste Jonas Ptak, som hun var sammen med under ‘Paradise Hotel’, er nemlig også en del af programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
LÆS OGSÅ: Türker afslører: Derfor åbner jeg en donut-butik
Det fremgår på TV 2 Play, hvor der er et lille smugkig på programmet, der har premiere den 1. august.
– ‘Middag med min ex’ er en alternativ datingserie. Ekskærester genforenes over en “hyggelig” middag, hvor maden krydres med akavede spørgsmål. Grundene til at mødes er mange: Nogle vil give forholdet en chance til, nogle vil have en undskyldning og andre en endelig afslutning, fremgår det af programbeskrivelsen på TV 2 Play.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
Overfor Realityportalen.dk kan Jonas bekræfte, at han og Maja er med i programmet, men han ønsker ikke at fortælle yderligere:
– Jeg har ikke rigtig noget at sige, før det bliver vist. Lige så snart programmet er kommet på TV 2 Play, så vil jeg gerne fortælle mere om det, lyder det fra Jonas.
LÆS OGSÅ: Kort efter bruddet: Kærligheden blomstrer igen for Sarah og Türker

Maja: Det var akavet

Ifølge Maja var der en klar grund til, at hun sagde ja til at medvirke i programmet og spise middag med ekskæresten:
– For at få gratis mad, griner hun, og fortsætter så:
– Det var lidt akavet at være med, da det var vores første “date”. Desuden havde vi på daværende tidspunkt ikke rigtig snakket sammen i to år. Men det endte nu med at være meget sjovt at være med, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne
Se et klip fra dengang, Jonas og Maja var sammen på ‘Paradise’, nedenfor:

LÆS OGSÅ: Hård besked til ung mor: Du burde ikke have børn