UHH! Remee og Mathilde afslører stor nyhed

Remee og Mathilde er i fuld gang med optagelserne til sæson to af deres egen realityserie.

Af Katja Gasiorowski - 24. juli 2019 kl. 14:42

I foråret rullede hitproduceren Remee Jackman og topmodellen Mathilde Gøhlers helt egen serie over skærmen, hvor de for første gang lukkede danskerne helt ind i deres ekstravagante liv i deres store villa nord for København.
Gennem seks afsnit på Dplay og Kanal 5 kunne man følge kendisparret stå overfor nye muligheder og karriereveje, mens de forsøgte at balancere det daglige familieliv, hvor deres 3-årige datter Kenya har en helt central plads.
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde udskyder brylluppet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mathilde fortæller, hvordan hun blev gravid efter at have været kærester med Remee i bare fire måneder.

LÆS OGSÅ: Remee taler ud om sin store fiasko
Og nu er der endelig godt nyt til dem, der ikke kan få nok af jetset-parret. På Instagram har Remee nemlig netop slået et billede op, hvor han står med et videokamera i hånden og skriver teksten ’S2 coming up!’. Og den er god nok.
Overfor Realityportalen bekræfter produktionsselskabet United og Discovery Networks Danmark, der står bag Kanal 5 og Dplay, at en sæson to af ’Remee & Mathilde’ er på vej. Dermed kan seerne altså så småt begynde at glæde sig til endnu et indblik i parrets liv.
Hvor mange afsnit, og hvornår der er premiere på programmet, vides dog ikke endnu, så vi må vente i spænding på et genmøde med den 44-årige Remee og 27-årige Mathilde, der har dannet par siden 2014.
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt
Herunder kan du se billedet, som Remee har delt:

 

View this post on Instagram

 

S2 ? Coming up !!!!

A post shared by Remee S. Jackman (@remeejackman) on


LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vinder skal være far: Vores søn skal hedde …