'Paradise'-vinder er flyttet ind hos sin mor - Her & Nu

'Paradise'-vinder er flyttet ind hos sin mor

‘Paradise’-vinderen er flyttet fra lejligheden, han havde med Nadja, og hjem til sin mor.

Af Emilie Holm Egebro - 11. september 2019 kl. 20:55

Lenny og Nadja fandt hinanden på ‘Paradise Hotel’ i 2018 og blev kærester efter hjemkomsten. Sidste sommer flyttede de sammen i en fælles lejlighed i Slagelse, men desværre gik det galt mellem parret tidligere i år.
Mens Nadja flyttede ud af den fælles lejlighed, valgte Lenny at blive boende. ‘Paradise’-vennen Philip flyttede sidenhen ind hos Lenny efter bruddet med kæresten Simone, men i juni flyttede han ud igen, da det blev for tæt i lejligheden.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig
LÆS OGSÅ: Tv-optagelser forhindrer Lenny i at blive pølsemand
Lenny besluttede efterfølgende selv at flytte, idet den var for dyr, og der var for mange minder forbundet med lejligheden.
– Jeg er ved at flytte fra den lejlighed, jeg havde med Nadja. Huslejen er nemlig for høj, når jeg bor der selv, så jeg er på jagt efter en bolig. Jeg har tænkt mig at blive i Slagelse, men jeg skal lige finde det rette, forklarede Lenny i juli.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder efter massiv kritik: Nu er det slut
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
Nu har han fundet sig et nyt hjem i Slagelse, men han slår dog fast, at det ikke er permanent:
– Lige nu bor jeg i Slagelse i hus hos min mor, men det er kun midlertidigt, indtil jeg finder noget andet. Jeg har da mit eget værelse og min egen seng. Så det er fint nok, men jeg er da på jagt efter noget inde i København. Så når jeg finder noget, flytter jeg, forklarer Lenny.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe indrømmer massivt stofmisbrug
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ‘Robinson’-babe er kærester med ‘Ex on the Beach’-hunk

Mere tv på vej

Da der for nyligt var snigpremiere på den nye sæson ‘Ex on the Beach’, dukkede Lenny op på den røde løber. Selvom han i år blot er seer på programmet, slog han fast, at han bestemt ikke er afvisende for at være deltager i fremtiden:
– Jeg kunne godt finde på at medvirke i ‘Ex on the Beach’. Bare drikke og komme lidt væk. Der er jo ikke noget spil eller noget, det handler jo bare om at fyre den af, hvilket passer meget godt til mig. Det kan også være, at jeg er for kendt til at være med – eller for gammel, grinede 33-årige Lenny og afslørede, at vi snart ser ham på skærmen igen:
– Der kommer noget mere tv med mig snart, men ikke noget vildt, bare noget hygge. Det kommer nok om en måneds tid, så vidt jeg lige ved, forklarede han.
LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor holdt graviditet hemmelig helt indtil fødslen
LÆS OGSÅ: DRAMA! Kold luft mellem unge mødre: Vi taler ikke sammen