'Paradise'-vinder efter massiv kritik: Nu er det slut

Selv om han ikke fortryder, så gør han det alligevel ikke igen.

Af Jonas Sand - 30. august 2019 kl. 20:58

Hvis man følger realitydeltagere på de sociale medier, så har man formentlig bidt mærke i, at de fleste af dem reklamerer for en lang række produkter. Den tidligere ‘Paradise Hotel’-vinder Lenny Pihl er en af dem, der ofte reklamerer for diverse produkter.
Nu har han dog sat en grænse for, hvad han i fremtiden vil reklamere for. Det sker, efter realitystjernen lagde en reklame ud for kviklån, som han blandt andet kaldte for ‘fucking geniale’.
Herefter blev han kritiseret af en lang række følgere, og hans indbakke flød over med ord som idiot”, ”usmageligt” og ”usympatisk. Det fortæller Lenny i TV 2-programmet Go’ aften LIVE. Her fortæller han, at han ikke fortryder reklamen, men han stopper alligevel med at reklamere for kviklån.
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
– Set i bakspejlet kan jeg godt se, at den her er lidt uheldig. Den ramte mig lidt hårdere, end jeg havde tænkt over. Jeg kan godt se, at det ikke er så smart, og jeg gør det selvfølgelig ikke igen. Det er slut, siger han.
Hans følgere kommer dog alligevel til at se reklamer i fremtiden.
– Men jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at lave reklamer. Det er jo ikke ulovligt, det vi gør, men det ser måske ikke så godt ud, og den tager jeg med mig herfra, siger Lenny Pihl.
Her kan du se hele afsnittet med Lenny.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig