‘Paradise’-vært afslører ‘Paradise’-kæreste

Olivia Salo fandt kærligheden i Mexico.

Af Lærke Stræde - 3. august 2021 kl. 15:10

Det endte ikke godt, første gang Olivia Salo fandt en kæreste i et realityprogram, men nu er heldet altså vendt. Måske er hemmeligheden, at kærligheden findes bag kameraet og ikke foran?

I hvert fald er den tidligere ‘Love Island’-stjerne og nu ‘Paradise Hotel’-vært faldet pladask for en kollega på dette års ‘Paradise Hotel’.

– MIN MIN MIIIIIIIIIIN, slår Olivia fast i et Instagram-opslag af hende og kollegaen, Sebastian, som nu er hendes kæreste.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten deler glædelig nyhed

Den spirende tv-vært mødte den 30-årige rekvisitør under optagelserne til den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’, hvor de knyttede et nært bånd til hinanden og til resten af produktionen, som blev en slags familie.

Da de vendte hjem fra eventyret i Mexico, kunne de ikke helt give slip på hinanden, og der er noget, der tyder på, at den var den rette beslutning for den 24-årige realitystjerne.

Hun stråler nemlig om kap med solen, når hun stolt viser kæresten frem, som er den første fyr, hun er offentlig omkring siden det hjerteskærende brud med ‘Love Island’-deltageren Joakim Meskali.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’ tilbage med stor ændring

LÆS OGSÅ: Line Maria og Nicklaes melder ud om hemmelighed

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører vild fødelsdags overraskelse

 

Læs mere om