Irina og Morten deler glædelig nyhed

Der er gode nyheder fra den populære familie.

Af Louise Vilsbøl - 2. august 2021 kl. 12:34

Hvis man er blandt de mange danskere, der er vilde med Irina og Morten Olsen, så er der rigtig godt nyt. På deres Instgram-profiler afslører parret nemlig, at der er mere på vej af deres reality-serie, og man skal heldigvis ikke vente særlig længe, før man igen kan følge dem.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

– Kan med glæde annoncere, at sæson 4 af ‘The Olsens’ har premiere på Discovery+ d.19 August, skriver Faustix på sin Instagram-profil.

Irina havde allerede i går teaset for, at hun ville afsløre premieredatoen i dag, men hendes kære mand kom hende altså i forkøbet.

LÆS OGSÅ: To store ‘Vild med dans’-stjerner udgår

I serien kommer man helt ind under huden på parret, når de jonglerer deres respektive karrierer med familielivet, og der bliver ikke lagt skjul på, at nogle ting også er svære – som for eksempel hele snakken om barn nummer to, som de har åbnet op omkring i den seneste sæson. Her fortalte Irina, hvad der holder hende tilbage i klippet, man kan se øverst i artiklen.

Det bliver spændende at se, om der er noget nyt på den front, eller hvad den celebre familie har i ærmet til seerne i den kommende sæson, som man altså kan følge med i fra torsdag d. 19. august på Discovery+.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by f a u s t i x (@faustix)