HOT NEWS: Lina Rafn bliver en del af 'X Factor'-afløseren på DR

Når det nye musikshow ruller over skærmen på DR, bliver Lina Rafn mentor på programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 18. maj 2018 kl. 8:59

Efter 11. sæsoner har TV 2 overtaget ‘X Factor’ fra DR, og det efterlader kanalen med et hul i bedste sendetid. I starten af maj kom det frem, at det bliver det nye program ‘LIVE! – Danmarks nye live-artist’, som fra efteråret skal løfte underholdningsarven efter det populære tv-program.
LÆS OGSÅ: Klar tale fra tidligere dommer: Nej til mere ‘X Factor’
Det blev kort tid efter afsløret, at en ud af de to mentorer på programmet skal være Sanne Salomonsen, mens den anden endnu var ukendt. Meningen er, at de to rutinerede kunstnere hver uge skal vejlede de spirende talenter, der skal dyste om titlen som Danmarks nye store live-artist.
LÆS OGSÅ: Blachman fortsætter i ‘X Factor’: Der er intet program uden mig
Nu løftes sløret endelig for den anden mentor – nemlig den tidligere ‘X Factor’-dommer Lina Rafn.
–  Jeg har takket ja til at være med i ‘LIVE!’ fordi dét at optræde og underholde live er min store styrke og passion. Alt, hvad jeg gør rent musikalsk, gør jeg i sidste ende for at komme ud og optræde live. Når jeg går i studiet for at indspille ny musik, så er endemålet altid at stå på scenen, siger Lina Rafn til DR om sin nye tv-tjans og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen
– At skulle konkurrere mod Sanne, tror jeg, bliver super fedt. Vi kommer fra meget forskellige ender af musikbranchen rent genremæssigt, men vi har begge en enorm forkærlighed for de ting, der kommer ud over rampen og virker på en scene.
Læs endnu mere om, hvad Lina Rafn tænker om sin nye tjans HER!
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
‘LIVE! – Danmarks nye live-artist’ har premiere til efteråret på DR1. Både bands og artister kan tilmelde sig den nye musikkonkurrence, og det er udelukkende seerne, som afgør, hvem der skal have lov til at gå videre. Du kan tilmelde dig HER! 
LÆS OGSÅ: Efter dommen: Her er forsvarsadvokaternes reaktioner
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila er med i den nye sæson af ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: To ‘Hjem til gården’-deltagere er blevet kærester