Mathias ude af 'Paradise': Sådan har jeg det med Lenny i dag - Her & Nu

Mathias ude af 'Paradise': Sådan har jeg det med Lenny i dag

‘Paradise’-hunken åbner nu op for, hvordan han har det med sit exit fra hotellet den dag i dag.

Af Emilie Holm Egebro - 16. maj 2018 kl. 22:44

Det var en vred, ked af det og skuffet Mathias, der her til aften måtte forlade ‘Paradise Hotel’. Hele afsnittet igennem var han i tvivl om, hvorvidt han skulle stole på Lenny, men han valgte i sidste ende at gøre det, fordi de to var bedste venner på hotellet.
LÆS OGSÅ: Det er Nadia Shila og Heidi tiltalt for
Beslutningen endte dog med at være forkert, da Lenny valgte at stikke sin ven i ryggen for selv at stå stærkere i spillet fremover. Mathias blev derfor meget skuffet og mente bestemt ikke, at Lenny kunne være det bekendt.
LÆS OGSÅ: Rikke er ude af junglen: Man ser ikke det hele på tv
I dag ser Mathias dog lidt anderledes på hele situationen:
– Jeg er bestemt ikke sur på Lenny i dag. Jeg har tilgivet ham, fordi jeg er et stort menneske, og det er et spil. Men det var rigtig hårdt at se Trine blive så ked af det, for det troede jeg ikke, hun ville blive. Jeg føler derfor lidt, at jeg svigtede hende, men omvendt fandt vi begge ud af, hvad vi betød for hinanden, hvilket gjorde, at vi hurtigt blev kærester, efter vi kom hjem, fortæller Mathias til Realityportalen.dk og tilføjer grinende:
LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz
– Faktisk sviner jeg også kun Lenny så meget til, fordi det på den måde gjorde det nemmere for Lenny at sige farvel til mig, idet jeg ikke stod og græd. Jeg bliver dog også stolt og underholdt af mig selv, når jeg gør det.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder afslører: Det så du ikke på tv
LÆS OGSÅ: Skuffet Janni Ree: En lettelse at forlade junglen
“Jeg vidste, jeg ville ryge ud”
Selvom Mathias i programmet virker meget overrasket over sit exit, fortæller han dog nu, at han godt havde set den komme:
– Jeg vidste godt, at Lenny havde skrevet Trines navn i boksen. Jeg havde det på fornemmelsen hele dagen, og da Lenny kom og sagde: “Hvis I stiller jer andre steder, så går I imod mig”, så vidste jeg godt, hvad klokken havde slået. Jeg valgte dog at stille mig bagved Trine, fordi jeg havde en klar ide om, at hvis jeg røg ud der, så var mine chancer store for at komme tilbage i næste sæson af ‘Paradise’, forklarer Mathias og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne springer ud som skuespiller i Netflix-serie
– Trine og jeg er jo kærester nu, så derfor vender jeg selvfølgelig ikke tilbage i en ny sæson ‘Paradise’, da jeg altid vil vælge hende fremfor alt andet. Men jeg vidste ikke på daværende tidspunkt, om det, Trine og jeg havde sammen, var 100 procent ægte. Jeg turde simpelthen ikke at tage chancen på tv for så at blive skuffet, når jeg kom hjem og så det hele. Derfor valgte jeg, som jeg gjorde, fordi jeg så regnede med at komme tilbage i en ny sæson.
SE BILLEDET: Bedrageri-sigtet ung mor er blevet gift
Mathias fortæller desuden, at da han fandt ud af, hvad Lenny havde gang i, sagde han til Nicolaj og Tobias, at de skulle blive enige om, hvor de stod, for at det ikke var dem, der røg ud. Han ønskede nemlig at Nicolaj skulle ryge ud, eftersom han kun havde været tre dage på hotellet.
LÆS OGSÅ: Ung mor efter politianmeldelse: Jeg har det ad helvedes til
Se næste afsnit af ‘Paradise’ imorgen klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
HOT NEWS: Fie Laursen klar med eget tv-program
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina om skænderiet med Isac: Han har brug for drama