'Paradise'-Sarah afslører: Jeg løj til Pandoras

Det viser sig, at Sarah ikke talte helt sandt, da hun blev udspurgt til Pandoas.

Af Emilie Holm Egebro - 18. juli 2019 kl. 9:15

I aften er der finale i dette års omgang af ‘Paradise Hotel’, men inden juryen skal vælge, hvem de ønsker at stemme på, fik de i gårsdagens afsnit mulighed for at udspørge de fire finalister til Pandoras.
De blev bestemt alle fire grillet godt og grundigt, og det var ikke altid lige nemt for finalisterne at besvare spørgsmålene. Blandt andet blev Sarah spurgt, hvorvidt hun ville have stået sammen med Sami fremfor Jonass i finalen, hvis ikke Sami var røget ud. Her svarede hun uden at tøve, at hun naturligvis ville have stået med Sami.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara valgte Jonass: Sådan er mit og Nicolais forhold i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
Sarah erkender dog nu til Realityportalen,dk, at det var løgn:
– Jeg ville hundrede procent have valgt Jonass fremfor Sami. Da Camilla røg ud, var det jo helt naturligt, at jeg ville stå med Jonass, nu hvor vi havde spillet sammen siden starten. Så det var slet ikke et svært valg for mig, hvorvidt jeg ville vælge Jonass eller Sami, hvis jeg havde haft valget. Det kunne jeg dog ikke sige, da jeg selvfølgelig gerne ville have Samis stemme, forklarer Sarah og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai
– Jeg ville heller ikke byde Camilla andet, når nu hun selv var røget ud, nu vi havde spillet i gruppe sammen siden start. Så kunne jeg ikke sende Jonass ud. Det var jo os fire, der havde stået sammen fra første dag, og derfor ville jeg også hellere vælge Jonass fremfor Sami.
Se sidste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Louise efter ‘Paradise’-exit: Jeg var træt af at være derinde
LÆS OGSÅ: UPS: Boris Laursens nye sang er ude før tid