'Paradise'-Klara valgte Jonass: Sådan er mit og Nicolais forhold i dag

Nu fortæller Klara, hvordan det er gået med hende og Nicolai, efter hun valgte ham fra på ‘Paradise’.

Af Emilie Holm Egebro - 17. juli 2019 kl. 9:08

Det er ingen hemmelighed, at Nicolai for alvor blev skuffet i gårsdagens afsnit af ‘Paradise’. Først var han ellers jublende glad, da han fik at vide, at han var kommet i finalen, men da Klara efterfølgende valgte Jonass som partner fremfor ham, blev han meget ked af det.
Klara forstår bestemt Nicolais reaktion, men hun fortryder dog ikke sit valg af den årsag:
LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
– Jeg blev nødt til at tage en chance derinde, og både Nicolai og jeg havde begge været ude fra hotellet, og jeg tænkte derfor, at der var bedre chancer i en finale, hvis jeg stod med Jonass. Så jeg blev nødt til at tage en chance, så jeg bare havde en mulighed for at nå lidt længere. Jeg vidste jo ikke hundrede procent, om jeg kunne stole på Jonass i forhold til, om han ville vælge mig, men jeg måtte tage en chance og håbe på det bedst, forklarer Klara til Realityportalen.dk.
– Jeg vidste godt, at Nicolai ville blive skuffet og ked af det, så det var jo virkelig ærgerligt. Jeg holder rigtig meget af ham, og det var slet ikke noget personligt, så jeg blev rigtig ked af, at han blev så ked af det. Vi har også efterfølgende snakket ud om det. Det var jo ikke, fordi jeg ville gøre nogen kede af det dernede, men jeg kan godt forstå, at han blev det. Jeg ville også selv være blevet skuffet, hvis han havde gjort det samme mod mig. Vi har det heldigvis godt nu. Han synes stadigvæk, det er lidt underligt det hele, men vi har fået talt ud om det, så alt er cool nu, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai

Sarah: Jeg kunne godt forstå Jonass

Det var ikke kun Nicolai, der blev overrasket, da han fandt ud af, at Klara havde valgt Jonass som sin partner. Også Sarah blev noget overrasket over situationen, og hun blev bestemt ikke glad, da Jonass valgte Klara som sin partner fremfor hende. Det viser sig dog, at hun efterfølgende godt kunne forstå Jonass’ beslutning:
– Lige da Jonass fortalte mig, at han ville vælge Klara, blev jeg rigtig irriteret. Men set i bagspejlet kan jeg godt se, at folk nok ville gå efter os, hvis vi gik ind i finale-ugen som et par. Så jeg kan godt se taktikken i, at det var klogt, at vi splittede os op, for ellers ville vi sikkert blive splittet ad alligevel, da der altid sker twist i finalen. Så jeg tror bare, at det lige skulle sive ind i hovedet på mig, hvad han mente, forklarer Sarah og fortsætter:
LÆS OGSÅ: CHOK: Sarah og Türker er gået fra hinanden
– Allerede kort efter, at Nicolai havde givet mig beskeden, kunne jeg godt forstå det, og jeg kunne godt se, at det var en god plan. Da Klara kom ned på værelset, var jeg blevet afklaret med, at det var en god beslutning, så der spillede jeg bare skuespil, da jeg virkede sur. Klara skulle jo helst ikke vide, at Jonass og jeg havde aftalt, at han ville spille med mig senere han, når der kom en åbning.
Se næstsidste afsnit af ‘Paradise’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-Sarah gravid?