Det så du ikke på tv: 'Paradise'-Camilla afslørede Nicolai

Det viser sig, at Camilla godt havde luret, at Nicolai havde en hemmelig mission.

Af Emilie Holm Egebro - 9. juli 2019 kl. 22:45

Nicolai blev for alvor udfordret i aftenens afsnit af ‘Paradise’, da han skulle klare sin hemmelige mission. Det var nemlig yderst svært for ham at få smuglet kisten op i baren, uden nogen så ham, da Camilla ikke ville slippe ham af syne i frygt for, at hun ville stå i fare, fordi de andre gæster legede gemmeleg.
Flere gange spurgte Camilla Nicolai, hvad han gemte på ryggen, men det virkede på mirakuløs vis som om, at hun ikke opdagede ham. I hvert fald afslørede hun ingenting i afsnittet omkring, at Nicolai havde virket mystisk.
LÆS OGSÅ: Jonass undrer sig: Har Anne faket sine orgasmer?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
Det viser sig dog nu, at Camilla godt var klar over, at Nicolai havde haft en hemmelig mission. Det er blot blevet klippet ud af afsnittet:
– Da brevet blev læst op, og Kasper og Sami fik at vide, at de skulle gætte, hvem der var morderen, der vidste jeg med det samme, at det var Nicolai. Han havde jo været mega mærkelig, og han havde jo hele tiden gemt noget bag ryggen, hvilket jeg jo havde spurgt ham ind til flere gange. Så jeg kunne jo regne ud, at det måtte være kisten, som han havde gemt bag ryggen for mig. Man kunne jo regne det ud med det samme, da det var så nemt at lure. Det første, jeg gjorde efter maden, var også at sige til Nicolai, at jeg godt vidste, at det var ham, fortæller Camilla til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
LÆS OGSÅ: Endnu en realitybabe får program om sine bryst
–  Jeg fortalte det også til nogle af de andre, men i afsnittet er alle samtaler med mig blevet klippet ud. Jeg valgte dog ikke at afsløre for Kasper og Sami, hvad jeg vidste. Faktisk kørte jeg med på, at det var Anne, der havde gjort det, da jeg var bange for, at Kasper og Sami ellers kunne finde på at sætte Jonass i fare, hvis de gættede, at Nicolai var morderen. Derfor gjorde jeg alt for, at Jonass ikke skulle komme i fare, og derfor fortalte jeg ikke Kasper og Sami, at Nicolai var morderen, selvom jeg vidste det. Det var derfor ret heldigt for Nicolai, at han ikke havde skrevet Jonass’ navn i æsken, for så havde jeg jo afsløret ham overfor alle for at redde Jonass.
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
Se hvordan det går Sami og Kasper i morgen klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
Se eller gense klippet nedenfor, hvor Camilla gør det svært for Nicolai at klare sin mission:

LÆS OGSÅ: WOW: Realitybabe har smidt 45 kilo og fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende