'Paradise'-Nadja om 'Stjerne Boksning': Fint nok, hvis jeg brækker næsen

Nadja går efter sejren i ‘Stjerne Boksning’, men der er en af de andre piger, hun bestemt ikke håber at møde i ringen.

Af Emilie Holm Egebro - 2. juni 2019 kl. 10:55

Den 7. september afholdes Geggo og Cengiz’ nyeste projekt, ‘Stjerne Boksning’. Her kæmper 19 kendisser i bokseringen om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse.
Mens der er 15 fyre, er der kun fire piger blandt stjernebokserne, og en af dem er Nadja fra ‘Paradise Hotel’. Hun frygter dog ikke, som så mange andre piger, at den voldsomme boksekamp kommer til at skade hendes udseende.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
– Det er mega grineren at være med. Det er hårdt og sjovt, og det kan jeg godt lide. Jeg er ikke bekymret for at blive ramt i ansigtet eller noget, jeg tager det, som det kommer, og hvis jeg brækker næsen, så brækker jeg næsen, og så er det en sjov historie, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
– Jeg håber dog ikke, jeg kommer op mod Kia. Hun er sindssyg, da hun slår hårdt. Så hende er jeg lidt bange for. Men om det bliver Tina eller Katrine, det er jeg lidt ligeglad med. Og jeg går da efter at vinde. Jeg er dog ikke med for pengene, men fordi jeg gerne vil have en god oplevelse. Jeg har tidligere løbet et halvmaraton uden at have trænet op, og så tænkte jeg, at hvis jeg kan gøre det,så kan jeg også godt bokse. En udfordring er jeg altid frisk på, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Se hele interviewet med Nadja øverst i artiklen, hvor hun afslører, at hun er blevet tilbudt at medvirke i flere tv-programmet og dater en sød fyr.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz’ brylluprejse kommer på tv