’Paradise’-hunk klar til forandring: Får hjælp af 'Love Island'-fyr - Her & Nu

’Paradise’-hunk klar til forandring: Får hjælp af 'Love Island'-fyr

Med hjælp fra en reality-kollega vil Nicolai Basic arbejde på at tage på i vægt i den kommende tid, for han er træt af, at folk kalder ham tynd.

Af Katja Gasiorowski - 22. juli 2019 kl. 07:25

Selvom der er totalt styr på det lange og lækre garn, så er der en anden del af udseendet, som Nicolai Basic fra denne sæson af ’Paradise Hotel’ tit må høre for – både fra familie, venner og følgere.
– Nogle af jer har skrevet til mig og spurgt: “Hvorfor er du tynd? Hvorfor træner du ikke? Du ligner et stankelben, du ligner et skelet og bla bla.” Ved du hvad, det er jo fair. Jeg skal begynde at træne, det skal mange af os jo. Vi skal også løbe og leve et sundt og et dejligt og langt liv, har Nicolai fortalt på sin Instagramstory.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sami raser: Fuck Nicolai!
De seneste tre uger har den 72 kilo tunge ’Paradise’-hunk fokuseret på styrketræning, og det hårde slid har resulteret i tre ekstra kilo på den slanke krop – og det er motivationen kun blevet større af. For fra i næste uge henter Nicolai hjælp hos sin realitykollega og gode kammerat, Oliver Erngart, som vandt den første danske udgave af Love Island.
– Derfor får jeg hjælp af en af mine gode kammerater Oliver fra ‘Love Island’. Han laver et træningsforløb til mig i næste uge, så er vi godt i gang, fortalte en tydeligt tilfreds Nicolai på sin story, der skal følge vennens træningsforløb de kommende fire-fem uger.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nicolai: Derfor havde Camilla og jeg ikke sex på hotellet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Princess Natascha fra ‘De Unge Mødre’ hjælper tilrettelæggeren med forskellige træningsøvelser.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-fyr afslører: Jeg kan godt lide ældre kvinder

Folk kommenterer på vægten

For omkring fem-seks år siden spillede Nicolai fodbold på højt plan i divisionen, hvor hans vægt lå og svingede mellem 83-85 kilo. Men en alvorlig skade gik ud over vægten, og han har kæmpet med at komme på samme niveau siden.
– Jeg gør det her, fordi jeg føler mig for tynd og på grund af, at alle mennesker skriver angående min vægt og de tydeligt tynde arme! Det vil jeg gerne lave om på, fortæller en motiveret Nicolai, der drømmer om at komme op på minimum 80 kilo og have en bedre kondition.
LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet
Netop Nicolais motivation så vennen Oliver som en oplagt mulighed for at løbe sin kommende virksomhed som online coach i gang med kæresten Anna Seneca, som er personlig træner og kostvejleder. Oliver skal selv snart i gang med at læse til personlig træner, og planen er, at mens kæresten skal fokusere på kvinderne og deres kropsforståelse, så skal Oliver tage sig af fyrenes vægttab eller muskelopbygning.
– Jeg spurgte til Nicolai, om vi ikke skulle finde ud af at få opbygget noget muskelmasse, da jeg har hørt, at han godt kunne tænke sig at komme op og ramme de 80 kg med en flot masse, men samtidig også være i god konditionsform. Så det glæder jeg mig supermeget til at hjælpe ham med og motivere andre til!
– Nicolai er en superskøn fyr, så vil med glæde hjælpe ham, da han er en af mine gode kammerater, lyder det fra Oliver, der officielt åbner sin virksomhed om et par uger.
Virksomheden kommer til at hedde Erneca Fitness, som er en blanding mellem hans og kærestens efternavn.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Oliver: Her er min vildeste sex-historie