'Paradise'-Sami raser: Fuck Nicolai! - Her & Nu

'Paradise'-Sami raser: Fuck Nicolai!

Sami er meget utilfreds med, at Nicolai ikke spillede spillet på ‘Paradise Hotel’.

Af Emilie Holm Egebro - 10. juli 2019 kl. 07:25

En dødsgud hærgede ‘Paradise’ i gårsdagens afsnit og udvalgte Nicolai til at være morder og sætte to andre deltagere i fare.
Nicolais valg faldt på Sami og Kasper, og det er bestemt noget, som undrede Sami. Særligt fordi han ikke kunne forstå, hvorfor Nicolai ikke valgte Jonass eller Teitur, som er dem, der stod stærkest på hotellet.
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’
– Da jeg fandt ud af, at Nicolai havde sat mig i fare, tænkte jeg bare: “Fuck Nicolai!” Han var en type, som bare ikke var kommet for at spille spillet. Han havde muligheden for at gå efter de stærkeste spillere, men undladte at gøre det for at være sikker. Virkelig tørt. Han turde ikke at gå imod Jonass og Teitur, fordi han var bange for at være den næste, der røg hjem, selvom han aldrig ville kunne slå dem i finalen. Derfor burde han hellere have taget chancen og prøvet at få dem ud, selvom det måske kostede ham pladsen på hotellet, fremfor at spiller sikkert og så alligevel tabe en finale, hvis han nåede dertil, forklarer en vred Sami.
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
LÆS OGSÅ: Kæmpe TV3-bommert afslører: ‘Paradise’-babe vender tilbage
I afsnittet fik Sami og Kasper dog muligheden for at undgå dødsduellen, hvis de gættede, hvem der havde sat dem i fare. Desværre gættede de på Anne fremfor Nicolai:
– Vi blev så irriterede, da vi fandt ud af, at Nicolai var morderen, fordi vi havde Nicolai oppe at vende, men alligevel valgte at pege på Anne. Da jeg fik tænkt mig om, overraskede det mig dog ikke, at det var Nicolai, der satte os i fare, fordi han jo ikke turde at spille spillet. Det værste af det hele var dog, at jeg skulle ned til dødsguden med min ven, Kasper, forklarer Sami.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Louise slår fast: Jeg er en værdig vinder
Se hvordan det går med Sami og Kasper i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
Se desuden klippet, hvor Anne snyder Kasper og Sami herunder:

LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud