‘Paradise’-Freja får tatoveret numsen og hele benet: Derfor gør jeg det

Baben fra ‘Paradise Hotel’ har fået halvdelen af numsen tatoveret. Men det er kun begyndelsen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. april 2020 kl. 15:55

Freja Rømer fra dette års ‘Paradise Hotel’ lagde sig tirsdag under nålen og fik tatoveret hele den ene side af numsen og lidt af låret. Det er første step i et større projekt.
LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det

Tatoveringen er starten på et motiv, der skal fortsætte ned ad benet. (Foto: Privat.)


– Jeg har nu i et par år vidst, at jeg ville have tatoveret en skytte. Skytten er mit stjernetegn, og jeg føler mig meget knyttet til det og går meget op i det spirituelle, siger hun, og uddyber:
– Da jeg var yngre, fortalte min farmor mig altid, at skytten er et ildtegn, og at jeg generelt havde mange skyttetræk. Så jeg er vokset op med en tro på stjernetegn, siger Freja til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Annas had-forhold til paradiso: Når vi talte sammen, var det fuldt ud fake

Frejas tatovering som den ser ud nu. (Foto: Privat)


Tatoveringen er langt fra færdig endnu, men planen er, at hele Frejas ben skal tatoveres, og her bliver skytten starten på “sleevet”.
Skytten skal kobles sammen med den drømmefanger, som hun i forvejen har på ribbenene. Den har også en særlig betydning.
LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig
– Drømmefangeren har lidt a la samme betydning. Jeg led meget af mareridt som lille og gør det stadig. Og så har jeg altid haft en drømmefanger på mit værelse, så tanken om, at jeg nu altid har en på mig, har en stor betydning for mig.
Da tatoveringen er så stor, tager det mere end en bare en enkelt dag at færdiggøre den, og derfor har Freja en del flere timer hos tatovøren at se frem til.