'Paradise'-Elina reddet af Trine: Det skyldte hun mig - Her & Nu

'Paradise'-Elina reddet af Trine: Det skyldte hun mig

Elina havde bestemt været skuffet, hvis ikke Trine havde reddet hende i gårsdagens afsnit.

Af Emilie Holm Egebro - 24. maj 2018 kl. 07:25

Det har efterhånden virket som om, at Elina har været på vej ud af ‘Paradise Hotel’ et par gange. Først blev hun reddet, da Nadja lavede en fejl og sendte Tine hjem istedet for Elina, og i aftes havde pigerne bestemt, at Elina skulle ryge ud, men så besluttede Trine at redde hende på målstregen.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
Selvom Elina valgte at stole på Cecillie, kom det dog ikke som den store overraskelse, da hun opdagede, at planen i virkeligheden var, at pigerne ville have hende ud:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine: Jeg fortryder, jeg kyssede med Nicolaj
– Det var ikke første gang, alle pigerne ønskede mig ude, så det kom ikke som det største chok. Alligevel var det da nederen at finde ud af efterfølgende, da jeg jo selvfølgelig regnede med flere folk derinde. Det er da aldrig sjovt at blive gået bag om ryggen på, forklarer Elina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen
– Jeg synes til gengæld, at det var en fed følelse, at alle ønskede mig ude, men at jeg stadig overlevede. Jeg er selvfølgelig også rigtig glad for, at Trine endte med at være på min side. Hun var stærk og gik efter sin egen mavefornemmelse i stedet for bare at følge strømmen. Omvendt følte jeg dog også, at hun skyldte mig det på det tidspunkt. Vi stod i gruppe sammen, så det var lidt en venskabsprøve for mig og Trine, og vi blev meget tættere efter den episode, fortsætter Elina og tilføjer:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!
– Dengang til dødskæde-parceremonien havde jeg også regnet med Trine, men der gik hun jo over til Nadja og kyssede hende før mig. Hvis Nadja ikke havde fucket det hele op, havde det altså betydet, at jeg var røget ud. Så det var dejligt, hun havde min ryg denne gang.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe indrømmer: Jeg stjæler
Der var ingen tvivl om, at Elina var skuffet over Cecillie, da hun opdagede, at hun var blevet bluffet. I dag er deres forhold dog godt igen. Ifølge Elina snakker de ikke så meget sammen, men hun synes, Cecillie er en rigtig dejlig pige.
Se næste afsnit af ‘Paradise’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op: Derfor er jeg arbejdsløs
LÆS OGSÅ: UHHH! To paradisoer har haft sex efter hjemkomsten til Danmark
LÆS OGSÅ: Lykkelige Princess Natascha afslører: Jeg er gravid