Ung mor åbner op: Derfor er jeg arbejdsløs - Her & Nu

Ung mor åbner op: Derfor er jeg arbejdsløs

‘De unge mødre’-deltageren er ked af, at hun i øjeblikket ikke har noget arbejde.

Af Jonas Sand - 21. maj 2018 kl. 19:25

I ‘De unge mødre’ har Nanna Eliasen tidligere åbnet op og fortalt seerne, at hun lider af borderline. Personlighedsforstyrrelsen giver hende nogle problemer i hverdagen, og i det kommende afsnit af ‘De unge mødre’ fortæller hun, hvordan det påvirker hendes liv på arbejdsmarkedet.
– Jeg hader at være omkring 30 og stadig ikke have en uddannelse – og lige nu heller ikke et fast job. For jeg ved, at jeg godt kan, så det er frustrerende og pisseirriterende, at jeg står et sted i mit liv, hvor jeg stadig bare føler, at der ikke er sket en skid, fortæller hun blandt andet.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Sådan påvirker graviditeten min uddannelse
Det kan du høre mere om i klippet herunder, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna frygter sin egen diagnose
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Princess Natascha vender tilbage til ‘De unge mødre’