'Paradise'-babe efter sex med Oliver: Det skulle få ham ud

Anna kom med lidt af forklaring, da hun blev afsløret i at have sex med Oliver.

Af Anna Løwe - 12. februar 2020 kl. 19:55

Der er mange grunde til, at deltagerne på ‘Paradise Hotel’ har sex, men i dagens afsnit blev seere alligevel præsenteret for en ny: taktik.
Anna hopper nemlig i poolen sammen med blandt andre Oliver, og det ender med, at de to har sex i et hjørne, mens Daniel ser på. Og selvom det kunne se sådan ud, har hverken Anna eller Oliver nogen som helst idé om, at Daniel iagttager dem.
LÆS OGSÅ: Festen fortsætter: Tre nye par har sex på ‘Paradise’
Efterfølgende konfronterer Daniel Anna med hele seancen, og Anna benægter alt. Realityportalen har i den forbindelse spurgt Anna, hvorfor hun ikke bare fortalte Daniel sandheden om, hvad der skete i poolen.
– Daniel og jeg var så småt begyndt at tale om måske at få Oliver smidt ud, så jeg fortalte Daniel, at mit kys med Oliver udelukkende var af taktiske årsager, forklarer Anna og fortsætter:
– Jeg ville gerne skabe en relation til Oliver og vinde hans tillid. På den måde kunne Daniel og jeg snøre ham og smide ham ud. Så Daniel skulle ikke vide noget om vores sex-stunt, for så ville han nok ikke have tillid til mig eller til vores plan. Desuden havde jeg ikke lige forberedt mig på situationen, for jeg havde ikke regnet med, at det ville ske.
LÆS OGSÅ: Paradiso efter kontant afvisning: Folk dømmer mig på mit udseende

Et stykke med Oliver

Selvom Anna holder fast i sin forklaring om, at hun kysser med Oliver af taktiske grunde, erkender hun, at den version ikke er helt sand:
– Jeg må gå til bekendelse: Jeg skulle lige have et stykke med Oliver, griner hun og fortsætter:
– Men det var en sag udelukkende mellem ham og jeg. Derfor afviser vi blandt andet også hinanden blankt til Pandoras, hvor alle de andre også er tilstede.
LÆS OGSÅ: Efter flere fejloperationer: Realitybabe i VILD forvandling
I klippet nedenfor kan du se Anna fortælle om at hooke op med Oliver:

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Paradise’-hunk har skiftet navn
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Paradisoer kender hinanden hjemmefra