Paradiso efter kontant afvisning: Folk dømmer mig på mit udseende

Alt er ikke lutter paradis, når man vender hjem fra ‘Paradise Hotel’.

Af Anna Løwe - 4. februar 2020 kl. 07:25

Selvom man er aktuel i ‘Paradise Hotel’ og er blevet et kendt ansigt fra den ene dag til den anden, betyder det ikke, at alting bliver nemmere. Det måtte paradisoen Daniel erfare, da han i weekenden blev afvist fra to natteklubber i Aarhus, hvor han er flyttet sammen med ‘Paradise’-vennen Casper.
Og grunden til, at Daniel måtte forlade klubberne, før han overhovedet var kommet indenfor, skal findes på hans hals: tatoveringer. Det var i hvert fald den forklaring, han fik.
LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par 
– Jeg har ikke særlig meget at sige i dag, sagde Daniel i en Instagram-story søndag eftermiddag.
– Fuck det her samfund, mand! Jeg blev afvist på Aarhus’ natklubber på grund af min halstatovering, forklarede en tydeligt irriteret Daniel.

Det var aftalt

Daniel skulle i byen med en gruppe drenge, blandt andet Casper, som havde bestilt bord og clearet med klubben, at han, Daniel og nogle venner ville komme.
LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg ville egentlig ikke være med i ‘Paradise’ 
– Drengene var allerede derind, fordi de tog den første taxa. Da jeg og den sidste mand ankommer og stiller os i køen, vender vagten sig rundt og siger “du kommer ikke ind”, fortæller Daniel Realityportalen og fortsætter:
– Vagten ser mig kun forfra og kan derfor ikke se min tatovering. Men da han ser den, bruger han den som undskyldning. Casper kommer ned, fordi han allerede er på klubben ved vores bord, og han er – ligesom mig – totalt uforstående overfor situationen. Det ender med, at Casper også bliver smidt ud.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

Reddet af fremmed kvinde

Ifølge Daniel eskalerede situationen herefter fuldstændigt:
– Der kommer en patruljevogn og vagten udpeger mig. En kvinde, som jeg slet ikke kender, vælger så at spille min kæreste, og det ender med, at politiet lader mig gå, hvis vi lover bare at tage hjem. Hun reddede mig fuldstændigt.
– Vi tog så et andet sted hen for at få det bedste ud af aftenen, men da jeg trådte ind ad døren, kom endnu en vagt og sagde, at jeg ikke måtte være der. Dér sluttede min bytur. Var jeg blevet, havde jeg gjort noget, jeg ville fortryde.
LÆS OGSÅ: Dansk realityhunk er blevet far: Kæresten mistede 2,8 liter blod

Dømt på sit udseende

Selvom Daniels tatovering altså ikke – ifølge ham selv – kan være årsagen til, at han ikke måtte komme ind, føler han sig alligevel dømt på sit udseende.
– Jeg blev afvist, fordi vagterne ikke vidste, hvem jeg var og dømte mig ud fra, hvordan jeg ser ud, forklarer Daniel Realityportalen og tilføjer, at det er et samfundsproblem:
– Jeg bliver afvist, fordi jeg ser lidt “hård ud”. Samfundet dømmer en med det samme, selvom de kun ser 10% af det, der har gjort dig til den, du er. Så det er vigtigt at vide, hvem man er, og hvad man er værd!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico