Oscar Bjerrehuus om 'Vild med dans': Sådan reagerede min far - Her & Nu

Oscar Bjerrehuus om 'Vild med dans': Sådan reagerede min far

Oliver Bjerrehuus havde et særligt tip til Oscar, da han hørte om sønnens deltagelse i ‘Vild med dans’.

Af Emilie Holm Egebro - 12. september 2019 kl. 17:58

I slutningen af juni blev det afsløret, at 18-årige Oscar Bjerrehuus, Oliver Bjerrehuus’ søn, skal medvirke i den nye sæson ‘Vild med dans’.
Den unge Oscar, som blev student i sommers, går dermed i sin fars fodspor, da Oliver Bjerrehuus selv medvirkede i TV 2-programmet i sæson fem tilbage i 2008. Her røg han dog desværre ud allerede i det første show, så Oscar håber bestemt på at komme længere end sin far:
LÆS OGSÅ: GALLERI: ‘Vild med dans’-stjernernes hemmelige fest
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er ‘Vild med dans’-parrene
– Jeg håber da, at jeg klarer det bedre end ham, jeg gør i hvert fald mit bedste, fortalte Oscar til Realityportalen.dk til ‘Vild med dans’-pressemødet i sidste uge. Her fortalte han også om sin fars reaktion, da han hørte om Oscars deltagelse i TV 2-programmet:
LÆS OGSÅ: WOW: Fem tidligere vindere med i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er Britt Bendixens afløser i ‘Vild med dans’
– Min far sagde, at jeg skulle gøre det, fordi det var en vildt fed oplevelse, selvom han ikke selv kom så langt. Han har også sagt til mig, at jeg skal komme til mine træninger og være der. Det er ligesom det tip, han har givet mig, lød det fra Oscar, der skal danse med sidste års vinder,  21-årige Asta Björk,
Se Oscar og Asta i ‘Vild med dans’ fredag den 13. september klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født
LÆS OGSÅ: Remee fik en hård start på livet som far