Ville ikke vaccineres: 'Paradise'-stjerne smittet for anden gang

Denne gang har coronaen ramt den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager noget hårdere end for et halvt år siden.

For seks måneder siden blev Sheena Rodriguez Pallesen smittet med corona, og som om det ikke var nok, er baben nu blevet smittet igen.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om 'Paradise Hotel'...

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Denne gang føles det meget værre, end det gjorde for et halvt år siden.

- Har symptomer som migræne, feber, koldsved og urolig vejrtrækning. Men min smags- og lugtesans fungerer, fortæller Sheena, der i 2020 medvirkede i 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson 'Forsidefruer'

Sheena har kun fået første stik, og hun tror, at dét kombineret med det høje smittetal er årsagen til, at hun nu igen har corona. Men hvor henne hun er blevet smittet, ved hun ikke.

- Mine nærkontakter som jeg var iblandt nytårsaften har ikke symptomer eller er smittede. Men det kan jo komme så mange steder fra med den høje smittespredning, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies flyttemareridt: Har intet sted at bo

Ville ikke vaccineres

Den tidligere 'Paradise'-deltager har kun fået første dosis af vaccinen, da hun generelt ikke tager medicin og derfor var ret skeptisk i forhold til at lade sig vaccinere. Dog valgte hun i december at få det første stik.

Forhåbentlig er Sheena snart på toppen igen, og heldigvis var der ikke en masse planer for januar, som nu skal udsættes.

- Udover at jeg skulle genopstarte arbejde. Men det er nederen at blive syg, især når man er en person, som elsker at være aktiv hele tiden. Men jeg er forhåbentligt rask inden længe, siger Sheena, der til daglig er tatovør i Tattoo Salonen.

LÆS OGSÅ: Silas langer ud efter 'Vild med dans'-dommere