Silas langer ud efter ‘Vild med dans’-dommere

‘Vild med dans’-stjernen føler, han er blevet udsat for voksenmobning, og det har været helt afgørende for hans beslutning.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. januar 2022 kl. 15:06

Da der i november var finale i ‘Vild med dans’, var det for Silas Holst ikke bare en afslutning på en enkelt sæson, men en afslutning på ‘Vild med dans’ for altid.

Artiklen fortsættes under videoen, hvir Silas og Lise fortæller om ‘Vild med dans’…

Det er nu nogle måneder siden, at den 38-årige danser meldte den beslutning ud, men dagen i dag holder han stadig ved den.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed

Beslutningen skyldes især dommernes feedback.

– Jeg synes, det føles som at løbe panden mod muren, når man står overfor nogle af de dommere. Og det kan jeg mærke, at det gider jeg ikke mere. Jeg synes, jeg kunne mærke sidste år og i år, at nogle af dommerne tænker, at “nu har han været der”. De finder ting, som jeg ikke selv finder, at slå ned på, forklarer Silas Holst til Realityportalen.

Han mener, at dommerne i de seneste års sæsoner af  ‘Vild med dans’ har fokuseret mere på alt muligt andet end lige netop dansen. Blandt andet er dommer-kommentarerne blevet rettet mod ham som person.

LÆS OGSÅ: Ærlige Mathilde Gøhler: Denne gang har vi fået en rigtig

– Jeg har ikke noget imod, at man giver kritik, det må man gerne, det skal bare være den rigtige kritik til min partner, for det er trods alt den, som det handler om, og det synes jeg, at nogle dommere kæmper lidt med at finde balancen i. Så jeg tror bare jeg har fået nok. Det tangerer nogen gange til voksenmobning, siger han og fortsætter:

– Da jeg sagde ja til at lave det i år, kunne jeg godt mærke, at jeg havde en vibe af, at det måske var ved at lakke mod enden for mit vedkommende. Jeg synes også, man skal give stafetten videre til nogle nye – der står mange dygtige dansere i Danmark, og de skal også have lov til at vise deres værd, lyder det fra Silas.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge og Albert Rosin tager stort skridt i forholdet

Han fik sammen med Lise Rønne en andenplads i sin sidste sæson.

‘Vild med dans’ sæson 18 blev sendt i efteråret 2021. Underholdningsprogrammet vender tilbage med sæson nummer 19 i 2022.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Janni og Karstens nytårsknald

Læs mere om