Tidligere 'Paradise'-deltagere: Derfor skulle Jonas ikke vinde

Paradisoerne fortæller, hvordan finalen ifølge dem burde være forløbet.

At Jonas Ptak i den seneste sæson 'Paradise Hotel' smed kuglen og løb med 200.000 kroner, mens Sarah Dohn måtte nøjes med titlen som vinder og 0 kroner, ved de fleste. Men sådan burde det ikke være foregået, mener nogle af sæsonens deltagere.

Freja, Ida & Sheena (Foto: Realityportalen.dk)
Freja, Ida & Sheena (Foto: Realityportalen.dk)

- Hvis det ikke skulle være mig selv, der skulle vinde, så synes jeg, Sarah skulle have taget hele lortet. Hun skulle have vundet det hele - og det siger jeg ikke bare, fordi jeg er veninder med Sarah. Det mener jeg af hele mit hjerte, siger Freja Rømer til Realityportalen, da hun sammen med Ida og Sheena svarer på spørgsmål i et live-event på Instagram.

LÆS OGSÅ: Her er fem ting, der aldrig blev vist i ‘Paradise Hotel’ 2020

- Hun er den eneste, som rent faktisk fortjente det. Jonas fortjente det selvfølgelig også, men han har prøvet det før. Det er jo snyd. Man kan ikke bare komme tilbage, smiler Freja, og det er både Sheena og Ida enige med hende i.

Alle tre har dog den holdning, at de selv skulle have vundet, og derfor gør de gerne selv som Jonas og vender tilbage til hotellet i en ny sæson.

LÆS OGSÅ: Simone og Philip er uenige: Hvad skal baby hedde?

Det ville vi bruge pengene på

Hvis de en dag skulle være så heldige at stå med den berømte guldkugle i hænderne og ende med at forlade Mexico med en pengepræmie i kufferten, så ved de tre 'Paradise'-babes også præcis, hvad de ville gøre med pengene.

Finale på Paradise Hotel 2020. Foto: Janus Nielsen / NENT Group
Finale på Paradise Hotel 2020. Foto: Janus Nielsen / NENT Group

Ida har familie i Spanien og ville bruge en smule af pengene på at besøge dem. Men størstedelen ville hun give væk til et godt formål.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Hot ‘Paradise’-par går hver til sit

- Jeg havde en plan med, at jeg ville bruge pengene på syge børn. Blandt andet fordi min lillebror jo er syg med cystisk fibrose, så ville jeg ønske, der kunne blive forsket mere i sygdommen. Så jeg ville give en del af pengene til Cystisk Fibrose Foreningen, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

Sheena, der for tiden er i lære i en tattoo salon, ville bruge pengene på at at starte en forretning op, hvor hun ville åbne sin egen tattoo salon, mens Freja ville rejse lang væk i lang tid for at få en masse oplevelser - og måske ville lidt af pengene også gå til en tatovering eller to.

LÆS OGSÅ: Reality-babe om graviditet: Det var en ups’er

Ida, Sheena og Freja fortæller om sæson 16 af 'Paradise Hotel' i videoen herunder.