VINDEREN AF 'PARADISE HOTEL' 2020: Jeg vidste, at Sarah løj

Han spillede med egne ord aldrig sammen med nogle, og han endte med at gå hele vejen. Jonas vandt ‘Paradise Hotel’ 2020 og smed kuglen ved 200.000 kroner.

Af Anna Løwe - 16. april 2020 kl. 20:00

Han sammenlignede sig selv med en skorpion og sagde, at han var langt farligere. Han spillede nærmest kun sammen med sin partner Emilie helt frem til finalen, og dér tog han røven på Sarah og smed kuglen på 200.000 kr.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe siger undskyld: Jeg tænkte ikke over konsekvenserne
Men hvorfor smide den så tidligt? Det – og en masse andet – har Realityportalen spurgt ‘Paradise’-vinderen Jonas om:
– Jeg smed kuglen, da jeg gjorde, fordi jeg var sikker på, at Sarah ville smide den på 250.000. Hun havde givet udtryk for, at hun ikke havde haft andre jobs end diskotekjobs, hvor man tjener 500 kr. på en weekend, så i teorien er selv 50.000 kr. meget for hende.
LÆS OGSÅ: Daniel og Camilla: Det kan ikke vare for evigt
– Jeg stolede heller ikke på Sarah. Jeg kendte hende ikke særlig godt og var egentlig kun partner med hende, fordi jeg ikke kunne få lov at vinde med Emilie. De andre følte, at Sarah var mere værdig, og derfor måtte jeg skifte Emilie ud. Jeg vidste også, at Sarah ville smide kuglen på mig. I afsnittet ser man, at vi snakker og forsikrer hinanden om, at vi kan stole på hinanden. Men den slags løgne er bare så velovervejede, så jeg kunne tydeligt høre, at hun (heller) ikke mente det.

Ville også have smidt kuglen på Emilie

Selvom Jonas både dengang og nu giver udtryk for, at han hellere ville have vundet med Emilie, så ville udfaldet have været det samme, hvis det stod til ham:
– Jeg ville aldrig kunne dele præmien med nogen. Man vinder selvfølgelig som par, men man skal jo også have en præmie med hjem. Jeg ville ikke vægte 250.000 kroner højere end en, jeg havde kendt i en måned. Og slet ikke en, jeg havde været partner med i fire dage. Så jeg havde smidt kuglen uanset hvad, også hvis jeg havde stået overfor Emilie. Det ændrer ikke noget, slår den tilfredse vinder fast.
LÆS OGSÅ: Vidste du det? Nu åbner Gunnvør og Karina op om operationer
Præmien får Jonas først nu, og han har da også allerede gjort sig overvejelser om, hvad pengene skal bruges til.
– Som udgangspunkt er det jo ikke fordi, det egentlig er så sindssygt mange penge. Jeg skal også betale skat af dem, så jeg har omkring 140.000 kroner at gøre godt med. Jeg tænker, jeg skal ud og rejse og købe en masse bland-selv-slik, griner han og fortæller, at der faktisk kun var én gæst, der ikke var specielt begejstret for ham efter finalen:
– Tobias var ikke glad. Men han var jo også Sarahs kæreste. Sarah tog det til gengæld pænt, mens Oliver og Marco var vildt begejstrede.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Hot ‘Paradise’-par går hver til sit
Sådan ser det ud, når man smider kuglen og kan gå fra ‘Paradise Hotel’ 200.000 kr. rigere:

Se mange flere stemningsbilleder fra finalen i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg blev kastet for hyænerne og ville bare hjem
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i coronakarantæne