Populær tv-vært er klar til pension

Tv-værten Line Baun Danielsen fylder 60 år om en måned og er klar til at sætte tempoet ned.

Line Baun Danielsen fylder 60 år i december, og tv-værten har det godt med snart at runde det skarpe hjørne. Det fortalte hun ved premieren på Ole Bornedals nye film i Imperial Bio, hvor hun var ledsaget af sønnen Emil, 24.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth Østergaard fortæller om mandens deltagelse i ‘Robinson Ekspeditionen’.

– Jeg er ikke aldersforskrækket på nogen måde. Og som Emil plejer at sige, ”Mor, der er kun en, der holder sig bedre end dig. Og det er Tollundmanden”, jokede Line, der nyder sit liv som freelancer.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par afslører stor udfordring for produktionen

– Jeg har det godt, og jeg trives. Der er intet i mit liv, der ikke er, som jeg ønsker. Jeg er ikke forskrækket over at blive 60. Faktisk er hun så glad for selv at bestemme farten, at hun er klar til at sætte tempoet helt ned og blive pensionist.

– Jeg hører til de få, der gerne ville være gået på pension for to minutter siden. Jeg pønser på at opfylde en gammel drøm om at købe en lille lejlighed i Frankrig og sidde på en eller anden bar i Paris og skrive bøger og tekster eller bare betragte mennesker. Det står øverst på min dagsorden, afslørede hun, inden hun gik ind i biografen.

LÆS OGSÅ: Efter stor kritik: Linse udtaler sig om knivstikkeri

Filmen fortæller den tragiske historie om, hvordan Den Franske Skole to måneder før befrielsen i 1945 ved en fejl blev bombet af allierede fly. 86 børn og 18 nonner og lærere omkom.