Fie Laursen optrådte for første gang med sin nye sang på natklubben Bloom Nightclub i Køge (Foto: Janus Nielsen)

Fie Laursen afslører: Her er mine vildeste fake-historier

Selvom Fie Laursen har været centrum for en masse drama, så er en del af det slet ikke virkelighed.

For nogle år siden slog Fie Laursen fast, at hun ikke længere ville lyve, men den ærlige stil betyder åbenbart ikke, at man ikke må være en del af fake news. På DR Ultra afslører Fie Laursen i hvert fald, hvilke historier der ikke holder vand, og der er nogle overraskelser imellem.

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Den første historie er Fie Laursens strid med Anders Matthesen, hvor de dissede hinanden til Reality Awards, for i virkeligheden var det hele planlagt, og Anden havde skrevet til Fie forinden og spurgt, hvordan de skulle gøre det.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse med ‘Paradise’-babe: Nu er hun kæreste med en mand

Nummer to er Fie Laursens strid med Caroline fra 'Paradise Hotel', som blev omtalt i mange medier og lagde grobund for deres videre strid i 'Divaer i Junglen'. Det viser sig nemlig, at når der ikke var nogle kameraer på, så skændtes de ifølge Fie slet ikke. Op til 'Divaer i Junglen' udgav Fie Laursen en række videoer om Caroline, hvor hun svinede hende til, og det endte ifølge Fie med, at TV3 satte hendes løn for at medvirke i programmet op.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet single

Den sidste fake historie på Fie Laursens top tre er diss tracks, som Fie både har deltaget i og været centrum for. Men i virkeligheden har hun ikke været uvenner med Johnni Gade.

Hør Fie Laursens forklaring herunder:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’