'Ex on the Beach'-babe: Troede et øjeblik, at jeg skulle dø

Sidsels dødsangst bliver for meget, da en gåtur med hundene tager en uønsket drejning.

Den garvede 'Ex on the Beach'-deltager Sidsel Borg, der har deltaget i det festlige program hele to gange, har haft en knapt så festlig oplevelse herhjemme.

Sidsel holder til daglig til i Dragør på Amager, hvor hun bor sammen med kæresten Simon og ved siden af Kina-studierne avler kaniner.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver om vild fødsel: Fik øjenkontakt med sønnen

I går aftes luftede Sidsel sine hunde i den for det meste ret befærtede Amager Fælled, og her fik den lyshårede realitybabe sig altså lidt af en forskrækkelse:

- Der er lige sket noget, der bare ikke skulle være sket, og det er så irriterende, starter Sidsel i en Instagram-story og fortsætter:

- Jeg går med hundene på Amager Fælled, og der plejer at være mange mennesker, så jeg godt tør være der. Jeg skal ned for enden af en lang strækning, hvor stien drejer, og der kan jeg se en sort skikkelse. Den fortsætter, så jeg tænker ikke rigtig mere over det.

LÆS OGSÅ: Realitybabe afslører: Det er der galt med mit hjerte

Dødsangst

Sidsel har haft angst hele livet og har tidligere fortalt åbent og ærligt om, at studieopholdet i Kina i 2019 atter pustede liv i angsten.

- Jeg fik dødsangst og har ikke kunnet sove om natten, fortalte den dengang meget påvirkede Sidsel, der til Realityportalen bekræfter, at angsten stadig er meget slem.

- Den er desværre stadig rigtig slem. Jeg prøver at rationalisere situationen ved at tage mig selv ud af den og fortælle mig selv, at det bare er noget, jeg forestiller mig.

LÆS OGSÅ: Ude at 'Paradise': Ærgerligt, man ikke ser det på tv

Dødsangsten har Sidsel arbejdet med over en længere periode, men den fik altså lov til at påvirke hende under gåturen i går. For da Sidsel opdager, at hun pludselig er den eneste på stien, tager historien en drejning:

- Skikkelsen kommer tilbage fra svinget og går frem mod mig, så jeg bliver vildt bange og tænker det værste, forklarer Sidsel, der besluttede sig for at løbe tilbage og ud, hvor hun kom fra.

- Det har sikkert ikke været noget, men min angst sagde bare, at nu dør jeg, der er en mand, der vil mig noget, og jeg er bare en lille forsvarsløs pige. Jeg er så træt af det. Øv!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise'-hunk har fundet kærligheden

Sidsel overvejer nu at søge lægehjælp i forbindelse med sin angst, men indtil da har hun et andet trick:

- Når jeg går alene, har jeg peberspray på mig. Det er vildt, man skal gøre det for at føle sig tryg, siger hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar: Vi er kærester