Nyt realitypar: Vi er kærester

Realitystjernerne Sidsel Borg og Simon Iversen er blevet kærester.

Af Lykke Buhl - 26. november 2020 kl. 13:03

Der er et nyt par i realityland, og det består af den tredobbelte ‘Ex on the Beach’-deltager Sidsel Borg og Simon Iversen, 31, som vi kender fra blandt andet DR-programmet ‘Hård uden på’ og ‘For lækker til love’ på Viafree.

– Vi er kærester, røber en lidt genert Sidsel til Realityportalen.

– Vi mødte egentlig hinanden for nogle år siden til en fest, men det er først nu, vi er begyndt at se hinanden. Vi begyndte at se hinanden her i efteråret, og det er bare helt fantastisk, fortæller hun.

Herunder kan du se et billede af Simon og Sidsel

Simon og Sidsel (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sidsel: Jeg ser ikke mig selv som realitydeltager

Naturlig udvikling

Da optagelserne til ‘Ex on the Beach 5: All Stars’ – som Sidsel for tiden kan ses i på skærmen – var færdige, og Simon netop var kommet ud af forholdet med sin 10 år yngre ekskæreste Julie, som han boede med, så begyndte kærligheden altså at blomstre mellem Sidsel og Simon.

– Det startede i det små, da Sidsel kom hjem fra ‘Ex’ slut sommer, men der var jeg lige kommet ud af et forhold, og det skulle jeg lige komme mig over. Det tog fart mellem mig og Sidsel her i starten af efteråret, og Sidsel har været hos mig hver dag siden, forklarer Simon.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald i stor sorg: Har mistet sin lillebror

For nylig spurgte Simon så Sidsel, om de skulle få titel på forholdet og kalde sig kærester, og det tilbud takkede Sidsel altså ja til.

– Det kom naturligt. Lige pludselig var vi sammen hver eneste dag, sov sammen hver nat og kunne simpelthen ikke undvære hinanden, så jeg spurgte hende her for nogle dage siden, og hun mente også, at vi var blevet kærester, forklarer Simon.

Herunder kan du se Simon med ekskæresten Julie, som slog op med ham i juli måned

‘For lækker til love’-Simon og kæresten Julie (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Simon: Derfor er jeg den perfekte mand

Bål, bajere og vild sex

Simon er da heller ikke i tvivl om, hvad han faldt for ved sin nye kæreste, og listen er lang – udover at de begge to godt kan lide koriander.

– Sidsel er udemenneske, som jeg er – elsker at lave bål, drikke bajere og høre rockmusik. Hun er A-menneske, så vi står mega tidligt op sammen hver morgen, og jeg elsker det. Hun passer sin hverdag og er meget pligtopfyldende! Og sidst må jeg bare indrømme, at hun opfylder alle mine sex fantasier, vi har meget vild sex, og det er fantastisk, lyder det fra Simon.

LÆS OGSÅ: Medina med i ‘Vild med dans’

Heldigvis er følelserne gengældt fra kæresten Sidsels side.

– Jeg har bare aldrig mødt én, der behandler mig så godt. Så jeg er lykkelig, siger Sidsel med et smil.

Herunder kan du se det første offentlige opslag med det søde par, der nu er blevet kærester

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Simon iversen (@smukkesimon)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Mine søskende er berørte af min deltagelse