Efter kæmpe drama: Deler stor nyhed

Zilas har endelig fundet en løsning efter det store drama mellem ham og Nora.

Det seneste halve år har budt på både en usikker boligsituation og et forlist venskab for den tidligere 'Paradise'-vinder Zilas Gregersen.

LÆS OGSÅ: Er Sille med i ny sæson af 'Paradise'? Nu svarer hun på rygterne

I august flyttede han ind i Nora Tveden Thomsens lejlighed i Sluseholmen, efter hende og 'Paradise Hotel'-kæresten Andreas Rene Porisson gik fra hinanden. Zilas havde dog knap pakket sine flyttekasser ud, da de to pludselig fandt sammen igen, og Nora flyttede derfor ud af lejligheden for at bo med Andreas i Roskilde.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne afslører vild hemmelighed: Udvider familien

Få dage efter flyttede Zilas dog også ud af lejligheden i Sluseholmen, og han fandt i stedet en midlertidig bolig på Vesterbro. Men nu har Zilas endelig fundet sig en stabil løsning på boligsituationen.

- Jeg endte med at lande i en rigtig dejlig lejlighed på Vesterbro, som faktisk kun var en midltertidig løsning i et par måneder. Jeg skulle have flyttet ud her efter februar, men min udlejer har tilladt mig at blive boende i et halvt år længere, hvilket jeg er så taknemmelig for. Det er seriøst min drømmelejlighed, midt på Vesterbro, tæt på alting, fortæller Zilas til Realityportalen til finalefesten for den nye sæson af 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch får ‘Løvens Hule’-deltager til at græde

Det store boligdrama mellem de to paradisoer ledte til, at de i dag ikke længere snakker sammen.

- Der er ikke noget, der er så dårligt, at det ikke er godt for noget. Alt det lort, der skete, har ledt mig til, at jeg nu kan bo her i et år, hvilket jeg er så taknemmelig for, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Skuffet 'Paradise'-deltager: Jeg havde regnet med at få en masse følgere