Didde fra 'Familien fra Bryggen' (Foto: Janus Nielsen)

Didde og Linse taler sammen to gange om dagen

Selvom Didde ikke længere bor på Bryggen, forhindrer det ikke hende og Linse i at snakke sammen dagligt.

Da Geggo søndag d. 19 juni slog dørene op for hende og Cengiz' skønhedssalon, havde Didde Skjelmose også taget den lange vej fra Sønderjylland for at deltage i festligheden.

Den lange afstand forhindrer hende nemlig ikke i at holde kontakten med sin gode veninde Linse og resten af familien.

- Linse og jeg snakker sammen hver dag i telefonen. To gange faktisk. Vi skal lige sige godmorgen og godaften. Og så besøger vi jo også hinanden. Vi ses minimum en gang om måneden, så det er dejligt, at vi har den aftale, siger Didde til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Det går rigtig godt. Lejligheden i Vamdrup er også blevet fin. Nu har jeg jo snart boet i min lejlighed i et år, så jeg er nået til det stadie, hvor der skal ske noget nyt med indretningen - sådan har jeg det altid. Men jeg hygger mig, og byen passer på mig.

LÆS OGSÅ: Geggo om salonens finansiering: Vi har ikke lånt penge af nogen

LÆS OGSÅ: Geggo opkalder sin datter efter Mopper

En lykkelig skilsmisse

Didde flyttede i sin tid til Jylland for at være sammen med kæresten René. Parret gik dog efterfølgende hver til sit, men betyder stadig meget for hinanden.

-  Vi snakker stadig sammen hver dag - morgen og aften. Men vi er ikke kærester eller noget. Vi er kun venner, og sådan skal det også forblive. Det er som en lykkelig skilsmisse, forklarer Didde og fortsætter:

- Der er ingen ny mand, men det har jeg heller ikke lyst til. Ikke lige nu i hvert fald. Jeg har det fint som single. Men det ville heller ikke have været sjovt for mig at være i Jylland, hvis jeg var alene uden venskabet med René. Han har heller ikke fundet nogen, men det tror jeg heller ikke, at han gør. Vi har givet hinanden en forskrækkelse. Men finder han én, så er det også helt i orden - vi ønsker hinanden det bedste.

Se billeder af Didde til salon-åbningen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan er det at arbejde sammen

LÆS OGSÅ: VIDEO: Linse hjælper Didde på genbrugspladsen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.