'Nybyggerne'-vindere afslører ny karriere

To velkendte ‘Nybyggerne’-stjerner har taget hul på en helt ny karrierevej.

Af Emilie Holm Egebro - 18. juli 2018 kl. 09:00

Der er ingen tvivl om, at Lise og Michael, der vandt ‘Nybyggerne’ tilbage i 2016, har kunnet åbne mange døre, efter de vandt det populære TV2-program. Parret sprang kort tid efter sejren ud som selvstændige og har blandt andet et samarbejdet med DBA-Guide og i foråret havde de deres eget gør-det-selv-program, ‘Nybyggerne rykker ud’. 
LÆS OGSÅ: Realitystjerne med i ‘Vild med dans’
Nu er der dog atter nyt fra Lise og Michael. De springer nemlig ud i en helt ny karriere:
WTF: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årige Birthe Neumann
–  Velkommen til vores lille hjertebarn. Et kreativt univers, som er klar til at komme ud. Lad os præsentere vores kommende – og allerførste – bog: ‘Børnebyggerne’. Det er en ganske særlig bog, der forhåbentligt kan få jer voksne til at tage børnene i hånden og lave noget kreativt sammen. Du finder helt op til 40 guides, blandt andet en dinosaurus-bogstøtte, et moderne dukkehus, en selvkørende bil og meget mere. En stor del af projekterne inddrager genbrugsmaterialer, og du er sikker på at finde nogle projekter, der vil vække interessen for dine børn, afslører Lise og Michael på Boomerang.dk, hvor de opfordrer til at støtte deres projekt:
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe har fundet kærligheden
– Vores hjerter brænder for at kreere, dele og inspirere både store og små, unge og gamle til at gå ud eksperimentere selv. Vi mangler 50.000 kroner til finansering af bogen, og vi håber dette forsalg kan gavne hele projekt ‘Børnebyggerne’, så vi kan nå ud til endnu flere og få et endnu federe produkt i sidste ende!
LÆS OGSÅ: Ung mors mareridt: Kæresten kørte galt
Se også Lise og Michaels video om bogen samt deres Instagram-opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Lenny og Nadja tager næste skridt i deres forhold

What what what what!!! Ja, den er god nok. Vi vil også være forfattere, og vi er allerede godt på vej. Men vi har brug for forudbestillinger til finansieringen af produktionen, og vi tror på jer! For en stor del af jer er voksne der kender et barn, der ville elske den her bog! Og du kan også selv være med. Væk med skærme og lad os bygge-amok sammen. Læs meget mere via link i bio og på bloggen. ?✨?? Vi er så stolte, nervøse og glade. Nu kan vi endelig dele – og vi håber I vil være med. Følg @boernebyggerne som bliver det nye kreative univers for børn fra 5 år og op. Børnebyggerne er kommet for at blive – hjælp os på vej og vi giver jer verdens største virtuelle krammer! ??? #viknokler #detbliverSÅgodt

Et opslag delt af Lise Vandborg – Nybyggerne (@lisevandborg) den


LÆS OGSÅ:‘Paradise’-hunk i sorg: Jeg har mistet min drømmekvinde
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt i USA: Jeg har ondt