'Nybyggerne'-Lise tager afgørende beslutning for fremtiden

Efter mange overvejelser har ‘Nybyggerne’-vinderen taget en stor beslutning om sin fremtid og fået ro i sindet.

Af Emilie Holm Egebro - 21. december 2017 kl. 10:57

I foråret 2016 vandt Lise Vandborg og Michael Stig Christensen det populære TV2-program ‘Nybyggerne’.
Det fik stor betydning for parret, der foruden en flytning fra Aalborg til Farum også måtte indstille deres karrierer som henholdsvis sygeplejerskestuderende og mekaniker for istedet midlertidigt at lave andre spændende projekter, såsom guides til gør-det-selv på DBA Guide og et nyt tv-program.
LÆS OGSÅ: Så godt klarer ‘Årgang 0’-Emma sig
Michael besluttede sig dog efterfølgende for at forfølge karrieren om at designe og producere møbler, men for Lise har det hele tiden været planen, at hun skulle vende tilbage til sygeplejestudiet i februar 2018, når hun afsluttede sin barsel med sønnen Villy. Nu har hun dog lagt nye planer:
– Hele min barsel har jeg tænkt, at jeg til februar 2018 skulle starte på sygeplejerskestudiet. Jeg har gået et modul i Aalborg, og jeg er helt sikker på, at det en dag er min fremtid at være sygeplejerske. Eller nærmere: Sundhedsplejerske. Det er drømmen og har altid været det. Så kom vi i fjernsynet og fik mange muligheder derigennem: DBA Guide, bloggen, instagram, Michaels retro – og renoveringsbiks. Sofie og mit genbrugstøjsprojekt. Mere TV. Der er bare kommet så vanvittigt mange muligheder. Efter vi vandt Nybyggerne i foråret 2016, har vi hele tiden sagt til os selv: “Ja ja, vi rider lige på bølgen, så længe den er her”. Men den bølge der har varet ved i snart to år, og det ser ikke ud som om den nødvendigvis stopper lige nu, skriver Lise på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-pars hårde kamp: Alt er gået i stå
– Nu, hvor kalenderen snart siger 2018, og min studiestart nærmer sig med hastige skridt, har jeg fået kolde fødder. Betyder det så, at jeg skal til at nedprioritere alle vores idéer og skal til at fordybe mig i et studie, som jeg ved, kommer til at tage al min tid? Det tror jeg ikke, jeg er klar på. Så jeg har valgt at droppe ud. Og det skal jeg ikke have det dårligt med. Jeg arbejder med at droppe den dårlige samvittighed. Når jeg ser alle mine venner, der er ved at være færdige med både professionsbachelorer, bachelorer og nogle endda kandidater. Vi er så meget mere end uddannelser. Det er også fedt, men det er ikke nødvendigvis det, der definerer mig som person.
Lise skal derfor nu arbejde endnu mere på bloggen, på de sociale medier, måske med mere TV og andre hemmelige projekter. Nu skal hun blot have fundet ud af, hvad der skal ske med sønnen Villy. Skal han starte i institution, eller skal Lise være halvtid selvstændig og halvtid hjemmegående husmor? Det er dermed den næste store beslutning, Lise har på tapetet.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Line: Fødslen gik ikke som håbet
LÆS OGSÅ: Puk Elgård skal igen styre ‘Nybyggerne’: Dejligt at være tilbage
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lise indlagt efter eksotisk rejse